„Veti realiza cine a fost in spatele manipularilor din 10 august”. Un senator PNL a vazut raportul secret al MAI privind violentele de acum un an

politica

Senatorul PNL Ion Marcel Vela ii solicita ministrului interimar de Interne, Mihai Fifor, sa desecretizeze raportul referitor la mitingul din 10 august 2018. Fosl presedinte al comisiei de aparare din Senat, Vela afirma ca „dupa desecretizare, opinia publica va realiza cine a fost in spatele acestor manipulari care au aruncat o pata urata pe imaginea Romaniei”.

”Fiind secretizat, nu pot sa dau detalii din el, dar dupa desecretizare, opinia publica va realiza cine a fost in spatele acestor manipulari care au aruncat o pata urata pe imaginea Romaniei. Pot sa-i spun, insa, colegial, senatorului Mihai Fifor ca singurele informatii secrete sunt numele si functiile unor ofiteri, ce pot fi blurate inainte de desecretizare si ca, oricum, Raportul va fi facut public de un viitor ministru liberal”, scrie pe Facebook, senatorul PNL.

Senatorul PNL (fost presedinte al comisiei de Aparare din Senat in perioada in care s-a discutat raportul) sustine ca doar prin aflarea vinovatilor aceasta greseala nu se va mai repeta si in viitor.

”Este in interesul MAI, a Jandarmeriei si chiar a PSD sa aflam vinovatii din 10 August 2018 si pe toti cei care au gresit ori au compromis intentionat un protest pasnic si democratic. Doar asa, o pagina neagra din istoria democratiei din Romania nu se va mai repeta si in viitor!”, a conchis Vela.

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan a refuzat desecretizarea raportului privind evenimentele ‪din 10 august‬.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: