„Vezi ce inseamna, Livache, sa-ti plimbi iubitica pe la congresul PSD?”. Bombonica s-a enervat si s-a razbunat, de aceea si-a recunoscut vinovatia

news

Jurnalistul Mircea Marian considera ca decizia Bombonicai Prodana de a plati prejudiciul in dosarul in care este inculpata alaturi de Liviu Dragnea reprezinta o razbunare a acestia. „Practic, si-a recunoscut vinovatia”, spune Marian.

„Vezi ce inseamna, Livache, sa-ti plimbi iubitica pe la congresul PSD? Fosta sotie, Bombonica Prodan, a platit prejudiciul de 108.000 lei in procesul in care este acuzata, impreuna cu Liviu Dragnea, pentru angajari fictive la directia de asistenta sociala Teleorman: practic, o recunoastere a vinovatiei. Very bad news, Livache… Revenge may be wicked, but it’s natural”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Si Antena 3 considera ca Bombonica l-a tradat pe fostul ei sot.


Foto: Lilick Auftakt/Facebook

Dupa ce a iesit din sala de judecata, Dragnea a declarat ca nu stia de decizia fostei sale sotii. Intrebat daca reprezinta o „lovitura” pentru el, Dragnea a raspuns: „Nu stiu daca e o lovitura, habar n-am, nu ma consulta, nu m-a consultat. Doamne fereste, nu sunt suparat, e strategia ei, a avocatilor. Am aflat ca a platit prejudiciul azi-dimineata”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: