Vezi IN DIRECT sosirea imigrantilor in gara din Viena – VIDEO LIVE

news

Mii de imigranti sosesc sau urmeaza sa ajunga cu trenul  in Viena si Berlin. Acestia au fost preluati, sambata, de la granita cu Ungaria.

Peste 4.000 de refugiati au trecut granita cu Austria, venind dinspre Budapesta, in cursul zilei de sambata. Este de asteptat ca pana la sfarsitul zilei numarul acestora sa se dubleze.

Refugiatii sunt asteptati de autocare care ii transfera in gari de unde ajung mai departe la Viena de unde pleaca spre Munchen.

Citeste si: Al Jazeera: „Numarul refugiatilor din Siria va ajunge la 5 MILIOANE la sfarsitul acestui an”

Seful politiei ungare, Karoly Papp, a declarat sambata ca Ungaria nu va mai inchiria autobuze pentru a transfera imigranti la frontiera cu Austria, subliniind ca transportarea a mii de imigranti ce a avut loc in noaptea de vineri spre sambata a fost ”o initiativa unica”, relateaza AFP.

”Punerea la dispozitie de autobuze catre Austria a fost o initiativa unica si nu vor mai exista vehicule pentru a-i transporta pe refugiatii care merg pe sosea” spre Viena, a declarat Papp intr-o conferinta de presa.

In cursul noptii de vineri spre sambata, mii de imigranti au fost transportati la frontiera cu Austria. La inceputul dupa-amiezii, circa 6.500 de imigranti intrasera deja in Austria.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: