Viata de BURGHEZ a socialistului Ponta: Croaziere de lux si degustari de vinuri FINE

news

Abia intors dintr-o croziera de lux in Caraibe, Victor Ponta a fost prezent marti seara la Tbilisi, pentru Supercupa Europei, unde a participat la o degustare de vinuri fine. Nici guvernul Romaniei, nici Ponta, nu au suflat o vorba despre aceasta noua deplasare.

Victor Ponta s-a intors luni dintr-o croaziera in Caraibe, pornita din Miami. El a stat o saptamana pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Oasis of the Seas, care l-a costat aproximativ 6.000 de dolari, potrivit euractiv.ro. „A fost mai ieftin decat la Mamaia”, a comentat Ponta la Romania TV in ziua sosirii din vacanta.

oasis_seas

Marti, Ponta si-a facut rost de o noua deplasare externa. El a plecat fara sa sufle o vorba in Tbilisi, capitala Georgiei, pentru a participa la Supercupa Europei. Foarte activ pe Facebook, de data aceasta nu a mai postat nimic despre aceasta vizita. In schimb au aparut imagini pe pagina de Facebook a premierului din Georgia, Irakli Garibashvili, in care Ponta degusta afectat vinuri fine.

ponta2 ponta3 ponta4

Irakli Garibashvili a fost partener de afaceri cu fostul premier georgian, Bidzina Ivanishvili. Garibashvili a fost lasat urmas pe scaunul de premier de catre Ivanishvili in noiembrie 2013.

Ivanishvili este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, in 2012 fiind cotat de Forbes pe locul 153, cu o avere de 6,4 miliarde de dolari. El si-a facut averea la inceputul anilor ’90 in Rusia, impreuna cu oligarhii care controlau la acea vreme Moscova.

Ivanishvili si-a inceput afacerile impreuna cu Vitaly Malkin, un oligarh si politician cu mare influenta la Kremlin pana de curand.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,


Comentarii: