Viata in minciuna. Victor Ponta a sters o postare a purtatorului de cuvant al Guvernului in care i se atragea atentia ca dezinformeaza

politica

Victor Ponta a distribuit pe pagina sa de Facebook o stire falsa de pe stiripesurse.ro in care se sustinea ca Guvernul Ciolos a dat unda verde unei exploatari aurifere in muntii Apuseni. Purtatorul de cuvant al guvernului, Liviu Iolu, i-a atras atentia ca stirea este falsa, insa Ponta a ales sa-i stearga comentariul.

„In timp ce au dat un Moratoriu cu privire la Rosia Montana, Guvernul Ciolos a aprobat insa o mare investitiei in domeniul exploatarii aurului in Romania”, se afirma in stirea distribuita de Ponta. Fostul premier a comentat apoi satisfacut:  „Hai – ne vedem la Universitate sa protestam : ‘Jos Ponta’. Gurane, Mandruta, Nicusor – lasati sarmalele si la lupta ‘principialilor’!!! Wow – ce si-au mai batut joc de oameni!”, a scris Ponta.

„Faceti o confuzie voita si distibuiti informatii mincinoase in preajma Craciunului. In stire sunt oricum mai multe confuzii: nu e vorba de aur ci de cupru, nu e vorba de explorare si nici de exploatare ci de un permis de prospectiune si in final nu e vorba de faptul ca guvernul Ciolos a dat unda verde la explorare ci Guvernul Ponta. Daca nu va amintiti recititi aici: https://www.namr.ro/…/2015/06/Comunicat-de-presa-Rovina.pdf

ANRM nu a dat anul acesta o licenta de exploatare, nici macar una de explorare. Licenta de explorare se aproba doar prin Hotarare de Guvern si nu s-a intamplat in 2016. Exista doar un permis de prospectiune pentru acea firma in zona adiacenta perimetrului Rovina. Perimetru pentru care aceasta firma a primit in 2015 – cand erati prim-ministru – o licenta de exploatare pe 20 de ani. Aceasta licenta nu a fost aprobata de Guvernul Ciolos anul acesta”, a reactionat Liviu Iolu pe pagina lui Ponta.

Drept raspuns, fostul premier a decis sa ii stearga postarea, chiar in ziua de Craciun. Mesajul lui Iolu stransese peste 2.000 de like-uri pe pagina lui Ponta la ora la care a fost sters.

screen-shot-2016-12-24-at-20-12-46

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: