Viata lui Zmarandescu in Anglia: „Nu socializez cu ROMANI, asa evit problemele”

life

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali traieste de sase ani la Londra, unde si-a gasit o sotie si si-a intemeiat o afacere. El nu doreste sa mai aiba de a face prea mult cu Romania.

Conduce la Londra „Zmarandescu Sports Academy”, o scoala de lupte cu sportivi formati de la juniori, care ii calca direct pe urme si cuceresc cele mai importante titluri. Are 200 de studenti. Pe 17 octombrie, 12 dintre ei vor intra in ring cu ocazia titlurilor puse in joc de The Independent Boxing Association, cinci dintre ei luptand pentru titlurile nationale in UK la Tae Bo, Mixed Martial Arts (MMA), Box si Box junior. Catalin Zmarandescu detine la ora actuala cinci titluri mondiale – cucerite toate in UK – patru la MMA si unul la Box, iar luna viitoare se va bate pentru al saselea.

Recent s-a casatorit civil cu cea langa care spune ca si-a gasit noima, o romanca cu 10 ani mai tanara, care e in regat de 14 ani si isi conduce propria sa afacere.

In Romania trebuie sa vina o data pe luna, timp de opt ani, si sa se prezinte autoritatilor in baza termenului de incercare stabilit de instanta, in urma condamnarii in dosarul privind sechestrarea celor care i-au furat masina lui Becali.

„Nu regret perioada din Romania. Probabil ca daca as lua-o de la inceput, as face aceleasi greseli. Realitatea e ca sunt mult mai fericit si implinit aici. Incerc sa nu ma mai gandesc la perioada Becali. Lui ii doresc sanatate si sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste probleme. E important in viata sa ierti. Acum noi suntem pe drumuri diferite”, spune Catalin Zmarandescu, citat de evz.ro.

In afara scolii de lupte, Catalin Zmarandescu a cam renuntat la comunitatea romaneasca. „Simt ca asa evit problemele. Practic, in afara business- ului meu, a studentilor care in mare parte sunt din Romania, nu socializez cu romani. Nu am acasa canale romanesti la TV. Nu ma intereseaza. Am foarte multi prieteni englezi”, ne spune. Concluzia? „Nu ma mai vad locuind vreodata in Romania. Ma vad imbatranind in Marea Britanie, intr-un sat frumos, plin de verdeata”.

Locuieste intr-un cartier select din Londra, la doua strazi de celebra Bishop Avenue, iar prietenii lui sunt profesori universitari sau un psiholog cu reputatie in UK. „Fac ce imi place: antrenez, lupt. Avem si eu, si studentii mei, rezultate foarte bune. Duc o viata pe care cred ca si-ar dori-o multi, pentru ca fac exact ceea ce imi place. Iar din ceea ce castig imi pot permite sa plec oriunde vreau, pentru un city- break sau vacanta; nu am stresul din Romania al zilei de maine. Am renuntat la toate prostiile pe care le faceam inainte”, spune luptatorul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: