Vicepremierul Dincu, dupa ce a stat la crasma cu Dragnea: „Nu sunt calul troian al PSD in Guvernul Ciolos”

politica

Vicepremierul Vasile Dincu sustine ca nu este un „cal troian” in Guvernul Ciolos, negand astfel ca ar face jocurile PSD in cadrul Executivului. Dincu a fost fotografiat recent impreuna cu Liviu Dragnea band vin intr-un restaurant de lux din Bucuresti.

Dincu a fost acuzat ca catre deputatul PNL Gigel Stirbu ca  „respecta mai degraba agenda PSD decat pe cea a Guvernului Ciolos si, cu atat mai putin, pe cea a cetatenilor”. Miercuri, vicepremierul a tinut sa ii raspunda.

„In mod surprinzator pentru mine, am aflat ca parlamentarul amintit face afirmatii elucubrante despre statutul meu in guvernul Romaniei. As vrea sa-i raspund, cu toata deferenta, deputatului Stirbu ca nu sunt cal troian, poate, mai degraba … cal de bataie, daca ne uitam mai bine la stilul atacului sau.

Invocarea relatiilor mele personale, expuse de mine fara nici un fel de ipocrizie, este o dovada de rea-vointa sau lipsa de inspiratie. Personal nu mi-as permite sa interpretez activitatea actuala a Domului deputat prin perspectiva fotografiilor din viata privata a domniei sale, fotografii in care se afiseaza cu Darius Valcov sau Marian Ghenciu, cel din urma fiind acuzat de presa locala pentru afaceri ilegale cu alcool si asociere cu familia Domniei Sale. Imi impun sa rezist tentatiei de a participa la un concurs de calomnii, atat timp cat nu inteleg miza si nu cred ca opinia publica ar avea ceva de castigat din aceasta.

Il invit cu toata sinceritatea si buna-credinta pe domnul deputat Gigel-Sorinel Stirbu sa dialogam pe probleme de guvernare, pe teme de politici sociale din orice domeniu, pentru ca nu cred ca atacurile la persoana au vreun sens atata timp cat eu nu mai fac politica, nu candidez la alegerile care urmeaza si nici nu vizez vreun post pentru care as putea concura cu Domnia Sa sau cu altcineva din partidul din care face parte. Daca vrea sa dialogheze cu PSD, il sfatuiesc sa o faca direct, deoarece a facut parte dintr-un guven condus de Victor Ponta si cred ca mai are contactele useliste”, a scris Dincu pe blogul sau.

Dincu a fost fotografiat recent alaturi de Liviu Dragnea intr-un restaurant de lux. „Ii atrag atentia dlui prim-ministru Dacian Ciolos ca Vasile Dincu este calul troian trimis de Liviu Dragnea in Guvernul tehnocrat, iar un cal troian nu trebuie niciodata subestimat, oricat de tehnocrat ar parea. (…) Dintre ministrii Guvernului tehnocrat, Vasile Dincu a iesit in evidenta, inca de la numire, ca un reprezentant informal al unui partid politic. Atat el, cat si alti reprezentanti guvernamentali ne-au asigurat ca Vasile Dincu nu mai are nicio legatura cu partidul care l-a propulsat in atentia publica, astfel incat acesta isi poate vedea linistit de postul sau de ministru tehnocrat”, a declarat Stirbu in urma cu doua zile.

dragnea-si-dancu-la-un-vin_1-465x390

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: