Vicepresedinte PSD, la ora adevarului: „Devenim un partid de scandalagii si oportunisti!”

politica

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca PSD nu a fost votat pentru „a ne regla orgoliile intre noi”. „Nu putem schimba premieri si guverne la fiecare 6 luni”, subliniaza Banicioiu, in contextul luptelor dure pentru putere dintre Tudose si Dragnea.

„In ultimele zile multi dintre voi, prieteni de pe fb, colegi de partid, m-ati intrebat ce parere am despre ce se intimpla acum in psd – alt scandal, alte demisii etc …

Eu cred ca lucrurile ne scapa de sub control intr-un mod brutal si riscam sa ne pierdem busola! Am schimbat un premier (pe nu stiu ce motiv), am schimbat ministrii, am dat multi colegi afara (pe motive puerile si orgolii ranite) si la final ce am realizat? Guvernam mai bine!? Facem ce se asteapta oamenii de la noi !?

Nu putem schimba premieri si guverne la fiecare 6 luni …Nu pentru a ne regla orgoliile intre noi ne-au votat oamenii !

Daca lasam patima si luptele interne deoparte am putea schimba viata romanilor in mai bine, am avea timp si energie pentru a construi o tara asa cum ne dorim cu totii si asa cum psd a facut-o de fiecare data cind a guvernat si mai ales asa cum se asteapta oamenii de la noi !

PSD era un partid al oamenilor competenti (o recunosteau chiar si adversarii nostri) iar acum tindem sa devenim… un partid de scandalagii si oportunisti! Haideti sa redevenim ceea ce se asteapta oamenii sa fim !!!”, a scris Banicioiu pe Facebook.

El a declarat ulterior pentru Realitatea TV ca Tudose are dreotul sa demita „unul sau mai multi ministri daca el considera ca acest lucru se impune”.

„Nu cred ca lumea asteapta ca noi sa ne certam toata ziua si sa schimbam cate un guvern la fiecare sase luni. Datoria noastra nu e sa ne cercam, datoria noastra este ca echipa pe care noi am imputernicit-o sa mearga la Palatul Victoria si sa guverneze. Tudose este premier si are dreptul sa demita unul sau mai multi ministri daca el considera ca acest lucru se impune”, a spus vicepresedintele PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: