Vicepresedinte PSD, obligata de partid sa dea explicatii: „Nu eu am FURAT bicicleta”

news

Situatie halucinanta in PSD Brasov. Vicepresedintele oraganizatiei de femei a filialei a fost obligata de conducere sa dea explicatii unui jurnalist, care a scris in gluma ca este posibil ca ea sa-i fi furat bicicleta pentru ca face parte din PSD.

Jurnalistul Ovidiu Vranceanu de la bizbrasov.ro a scris, in gluma, pe Facebook, in contextul problemelor penale cu care se confrunta liderii PSD, ca este posibil ca vecina sa, vicepresedinte al filialei PSD, sa-i fi furat bicicleta in urma cu trei ani.

„Acum trei ani mi-a fost furata o bicicleta. O legam pe scara blocului, in conditiile in care ambele intrari sunt blocate. Acum nu stiu daca disparitia bicicletei are o legatura disparitia bicicletei cu faptul ca tipa care sta la parter e vicepresedinte la organizatia de femei a PSD, dar e o ipoteza..”, scria Vranceanu in urma cu aproximativ o saptamana.

Insa PSD nu stie de gluma. Liderii filialei, condusa de fostul ministru al Economiei, Constantin Nita, au obligat-o pe femeie sa mearga acasa la jurnalist pentru a-i spune ca nu ea i-a furat bicicleta. In lacrimi, ea a batut la usa lui Ovidiu Vranceanu.

„Sambata am fost vizitat de doamna vice de la PSD care sta la mine la parter care ma asigura ca nu mi-a luat ea bicicleta in urma cu trei ani. M-a pufnit rasul pentru ca ce am scris eu acum o saptamana a fost o gluma. Dar cei din partid au inceput sa o ia la intrebari. Iar doamna a venit la mine plansa si speriata si -a rugat sa specific ca era o gluma.

Acum inteleg ca in PSD sunt multi batuti in cap (a se citi saraci cu duhul) care nu pot face diferenta intre o gluma si un denunt serios. Sau invers. (Pentru indivizii in cauza – Bai, lasati femeia in pace. Nu a furat nicio bicicleta)”, a tinut sa specifice jurnalistul.

vranceanu

Comentariile nu au intarziat sa apara.

„E de la PSD. Ceva tot a luat ea”, a scris Sorin Sorin. „Cred ca astia de la PSD sunt asa de obisnuiti sa fure incat n-au mai prins poanta. Si de fapt erau sucariti ca nu s-a acoperit…”, a completat Andrei Paul, si el jurnalist.

„M-a durut sufletul sa o vaz plansa. Si apoi am realizat cat de cretini sunt unii care populeaza partidul ala. Recunostea si fata asta ca ‘simtul umorului este apanajul oamenilor inteligenti'”, a adaugat Ovidiu Vranceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: