Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a facut scandal in direct cand i s-au dezvaluit veniturile: „Sunteti jalnic. Nu va permit” – Video

politica

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu s-a simtit extrem de lezata cand Mihail Neamtu i-a facut publice veniturile intr-o emisiune in direct la B1 TV. Ea a reactionat cu agresivitate.

Mihail Neamtu, prezent intr-o emisiune la B1 TV, a tinut sa exemplifice modul in care PSD a tratat sistemul educational cu cazul Ecaterinei Andronescu. „In 2008, cand mi-am propus sa revin in tara, doamna Ecaterina Andronescu a incasat 45.785 de euro, adica in medie 3.815 de euro pe luna, in an de criza. Astazi un cercetator la Academia Romania, care vine cu doctorat de la Geneva, are un salariu de 385 de euro”, a spus Neamtu. „Din 1990 au plecat 100.000 de oameni” cu studii inalte, a adaugat Neamtu.

Andronescu s-a enervat foarte tare si l-a acuzat pe Neamtu ca este „jalnic”: „Domnule Neamtu, sunteti atat de jalnic incat nici macar nu va mai raspund. (…) Am ramas aici si am format generatii de studenti, nu va permit sa-mi spuneti lucruri neadevarate despre cariera mea”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: