Viceprimarul lui Firea ii batjocoreste pe biciclisti: „Nu vreau sa merg cu bicicleta, fac bataturi la c…r si put”

politica

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat in direct, la postul radio Bucuresti FM, ca nu vrea sa mearga cu bicicleta fiindca nu vrea sa faca „bataturi la c..r si sa puta”, informeaza hotnews.ro

„Domnule, io vreau sa va intreb ceva, daca ati lucra, sa spunem, ati fi avocat, si vreti sa mergeti cu bicicleta… Domn’le, dar nu puti cand ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicleta? Eu cred ca puti. Eu nu vreau sa am de-a face cu oameni care put!”, a spus Badulescu.

Cateva minute viceprimarul Badulescu recidiveaza. „Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, ca nu vreau sa fac bataturi la c…! N-am hemoroizi, ca io-s din ala de la tara si nu fac de astea, am mancat sanatos. Nu vreau sa fac bataturi la c…r si sa put! Eu sunt curat, sunt crescut la tara”, a declarat Badulescu.

Acesta a fost invitat luni la emisiunea Mihaelei Ionita „In comunitate” la o dezbatere despre mobilitatea urbana .

Badulescu este unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Firea. Intrebata de ziaristi despre reactia viceprimarului, primarul Gabriela Firea a declarat ca va discuta cu acesta.

„Domnul viceprimar Aurelian Badulescu este un om foarte muncitor, un om de teren foarte bun, dar au mai fost situatii in care a facut derapaje destul de mari in ceea ce priveste limbajul. Voi vorbi cu dumnealui azi si voi vedea exact ce s-a intamplat. Nu pot sa fiu de acord cu asa ceva”, a declarat Gabriela Firea.

Mai mult despre: ,


Comentarii: