Viclesugul lui Raed Arafat, cum evita o reactie la noile imagini de la Colectiv: „Voi comenta dupa alegerile prezidentiale”

news

Raed Arafat are o prima reactie in urma aparitiei imaginilor filmate de un angajat IGSU in momentul interventiei ICSU la clubul Colectiv. Imaginile au starnit o puternica reactie de revolta in societate.

Arafat da o tenta politica aparitiei acestor imagini, prin urmare anunta ca va avea o pozitie publica numai dupa alegerile prezidentiale.

„In urma aparitiei noilor imagini difuzate de Libertatea, am solicitat colegilor de la ISUBIF si IGSU sa explice si sa raspunda public, in cadrul unei conferinte de presa, acuzatiilor lansate la adresa celor care au intervenit si a conducerilor celor doua institutii in ce priveste presupusa ascundere a imaginilor respective. Apreziez ca informatiile prezentate de colegii pompieri in cadrul conferintei de presa sunt realiste si corect expuse.

Stiu ca se asteapta sa ies personal sa explic mai multe aspecte, mai ales ca acuzatiile ca as fi ascuns si eu imaginile au fost lansate in public si continua sa fie difuzate in pofida faptului ca si conducerea IGSU dar si domnul Gen. (r) Pop, au afirmat ca aceste imagini nu mi-au fost date. Cu alte cuvinte nu puteam sa ascund ce nu aveam.

Avand in vedere ca se aproprie comemorarea Colectiv, un moment emotional major care trebuie respectat, dar si faptul ca se desfasoara procesul electoral pentru alegerea presedintelui Romaniei pentru urmatorii 5 ani, consider ca punctul meu de vedere este bine sa fie prezentat dupa aceste evenimente. Eventualele iesiri publice din partea mea in aceste zile nu vor face decat sa aduca un element perturbator al acestor momente.

Va asigur insa ca am raspunsuri concrete la toate intrebarile care au fost ridicate si nu voi ezita sa le aduc in fata opiniei publice”, a scris Arafat pe Facebook.

Insa insusi Arafat s-a pozitionat politic, in trecut. El a fost sustinator al candidatului PSD la alegerile prezidentiale din 2014, Victor Ponta.

Mai mult despre:

Comentarii: