Viclesugurile murdare ale cecenilor in Ucraina. Carlige de pescuit atasate la grenade ascunse in copaci – Video

externe

Cecenii recurg la actiuni fara scrupule pentru a scapa de urmatorii ucraineni. In padurile de langa linia frontului ei au amplasat capcane mortale constand din carlige de pescuit atasate de grenade.

Iata o demonstratie practica a carligelor mortale atasate de grenade ascunse. Acestea sunt foarte greu de observat si reprezinta un mare pericol. Aceste capcane ar putea ramane si mult dupa incheierea razboiului, fiind greu de depistat.

The new reality in Ukraine. A big part of Ukraine is mined because of Russian aggression. This video is a practical demonstration of deadly hooks attached to hidden grenades. They are very difficult to notice and pose a great danger. pic.twitter.com/hvQXaN87zn

Premierul britanic Boris Johnson i-a transmis marti presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, in cursul unei convorbiri telefonice, ca intreaga comunitate internationala „este in spatele Ucrainei” si ca armata ucraineana mai poate inca ‘recupera’ teritoriul capturat recent de Rusia, relateaza EFE si Reuters.

Boris Johnson a avut in cursul diminetii o convorbire la telefon cu Volodimir Zelenski ‘pentru a-l informa in legatura cu progresele si discutiile purtate la (summiturile) G7 si NATO de saptamana trecuta’, a indicat o purtatoare de cuvant a guvernului britanic intr-un comunicat.

La randul sau, ‘presedintele Zelenski a detaliat situatia actuala din Ucraina si ultimele cuceriri ale rusilor, iar premierul l-a informat despre cele mai noi echipamente militare britanice, cum ar fi zece sisteme de artilerie autopropulsata si munitie, care vor ajunge in zilele si saptamanile urmatoare’ in Ucraina, mentioneaza comunicatul.

„Comunitatea internationala este in spatele Ucrainei”, a afirmat Boris Johnson in timpul acestei convorbiri telefonice, in cursul careia si-a exprimat convingerea ca ‘armata ucraineana ar putea recuceri teritoriul recent capturat de catre fortele (presedintelui rus Vladimir) Putin’.

Referitor la cereale, ambii lideri au subliniat importanta ‘de a le scoate cat mai repede posibil din Ucraina’, iar Boris Johnson a dat asigurari ca Marea Britanie continua sa lucreze indeaproape cu alti parteneri asupra urmatoarelor etape si ca este pregatita sa ajute in orice mod posibil in aceasta problema.

De asemenea, cei doi lideri au abordat cazurile unor cetateni britanici care luptau de partea fortelor ucrainene, dar ‘au fost capturati de trupele ruse in ultimele luni’.

In ceea ce priveste Conferinta privind restabilirea si reconstructia Ucrainei, desfasurata in urma cu o zi la Lugano (Elvetia), ‘premierul saluta planurile de reconstructie a Ucrainei’, mentionand ca ‘asteapta cu nerabdare’ sa gazduiasca un eveniment similar anul viitor in Marea Britanie, conform EFE.

Comentarii: