Victor Costache, primele declaratii dupa demisie: „Am fost impins sa demisionez. Raman in prima linie”

news

Victor Costache a oferit, vineri, primele detalii despre demisia sa. El a sugerat ca a fost „impins” sa demisioneze.

„Stiti foarte bine ca ministrii rareori demisioneaza si stiti ca sunt un luptator, un medic care a depus un juramant. Niciodata nu am abandonat si nu abandonez. Demisiile, nu vreau sa intru in detaliu, demisiile ministrilor sunt intr-un anumit fel, o anumita procedura sa spunem. Vreau sa va spun ca am ramas in linia intai. Voi ajuta echipa ministerului Sanatatii deoarece suntem in plina criza. Voi ramane langa ei cat de mult vor dori cei care conduc in momentul de fata ministerul Sanatatii.

Am reusit saptamanile acestea sa elaboram un proiect complex, un plan foarte organizat si foarte bine structurat de reactii a spitalelor impotriva acestui flagel. Un centru de comanda care poate pentru prima oara in istoria ministerului Sanatatii sa gereze resursele si logistica si de asemeni raman in prima linie si alaturi de pacientii mei. Deci voi ramane in prima linie”, a declarat Costache pentru Adevarul.

Intrebat daca a fost „impins” sa demisioneze, Costache a confirmat.

„Da, cred ca nu e momentul acum sa dam foarte multe detalii. Suntem in plina criza. Lucrurile vor iesi la iveala in momentul potrivit. Acum trebuie sa lucram cu totii ca o echipa si sa ajutam sa scoatem tara din acest impas”, a mai spus Costache.

 

Mai mult despre:

Comentarii: