Victor Ilie, noi dezvaluiri. PSD-istul Lazar Neacsu are doar un Oltcit din 1985 in declaratia de avere, insa detine in realitate inca trei masini de lux: doua Mercedes si un BMW

politica

Jurnalistul Victor Ilie (Recorder) a facut noi dezvaluiri despre consilierul PSD care i-a inlesnit intrarea in „clanul Marelui Alb”. Lazar Neacsu si-a ascuns trei masini de lux, in declaratia de avere trecand doar un Oltcit fabricat in anul 1985.

„Ati dat imputernicire unui politiocian sa ceara bani in numele dvs.? Functionarul Petrescu s-a dus la bisericile care cereau finantare si mi s-a parut ceva foarte ciudat in treaba asta. Bisericile alea, se vedea cu ochiul liber, erau intr-o stare minunata, motiv pentru care am fost intrigat. Cum ajung niste zeci de preoti sa imputerniceasca acelasi politician sa faca rost de niste bani pentru renovarea unor biserici care nu au nevoie de renovare?

Mi-am dat seama ca este posibil ca preotii sa nu fie artizanii acestor afaceri ci sa fie folositi. Usa de intrare in retea a fost un politician, un consilier, membru PSD,  numele lui e Lazar Neacsu. E genul de baiat care are un Oltcit in declaratia de avere, dar are trei masini cu cel putin 1.500 de cai putere adunati, doua Mercedusuri si un BMW. Cu BMW-ul am mers personal, pot sa va asigur ca merge bine si pe piatra cubica si pe asfalt.

El era cel care parea mandatat sa adune bani din primarie pentru toti acesti preoti”, a declarat Victor Ilie intr-un podcast Recorder.

Declaratia de avere a lui Lazar Neacsu confirma cele spuse de jurnalist. Pe langa numeroase terenuri achizitionate in ultimii 20 de ani, PSD-istul si-a mai trecut un Oltcit fabricat in anul 1985.

Consilierul general PSD Lazar Neacsu afirma intr-o inregistrare data publicitatii de Recorder ca Patriarhul Daniel este „securist”. Neacsu este un apropiat al patriarhului, el recunoscand ca s-a inscris in PSD la indemnul lui Daniel.

In ancheta „Clanul Marelui Alb”, in care Recorder dezvaluie afacerile ascunse ale BOR cu banii publici, unul dintre oamenii BOR infiltrati in politica afirma ca Patriarhul Daniel este „securist”, adica este controlat de serviciile secrete.

„S-a inscris in PSD la indemnul Patriarhului Daniel, pe care oamenii in reteaua sa de influenta in numesc Marele Alb”, spune Recorder despre despre Lazar Neacsu.

„Eu sunt un om de afaceri care in 2016 nu am avut ce face, l-am intrebat pe Marele Alb: ‘Preafericirea Voastra, vreau sa ma duc si eu consliier general, la ce partid sa ma duc?’. ‘Du-te la PSD ca va castiga toata tara’. El m-a sfatuit. Si asa a fost, n-a castigat PSD in toata tara? Da. Normal, ca-i securist. Normal ca-i securist. E de-al lor, nu? E cel mai informat om, ca si Papa”, spune Neacsu in inregistrarea Recorder.

Lazar Neacsu nu este de fapt un om politic, ci un om al Bisericii infiltrat in politica, precizeaza Recorder.

Lazar Neacsu, alaturi de Patriarh si de Gabriela Firea, cea care a pompat fonduri uriase din banii bucurestenilor in proiectul Catedralei Neamului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: