Victor Negrescu incepe sa vorbeasca. Il acuza pe Dragnea ca este sustinut de „interese straine anti-romanesti”

politica

Fostul ministru PSD al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a lansat sambata un atac dur la adresa celor care critica Uniunea Europeana in Romania, despre care a spus ca sunt sustinuti de interese straine anti-romanestim, scrie G4Media.

Criticile fostului ministru ii vizeaza in primul rand pe liderii PSD, partid din care inca face parte, care au lansat o serie de atacuri la adresa Uniunii Europene, indeosebi dupa ce Bruxelles-ul a atras in repetate randuri atentia majoritatii PSD-ALDE ca incalca statul de drept si pune frana luptei anticoruptie prin modificarile aduse legilor Justitiei si Codurilor penale.

„Criticile adresate Uniunii Europene in Romania sunt sustinute de interese straine anti-romanesti. Nu trebuie sa cadem in aceasta plasa intinsa de cei care isi doresc o Romanie izolata. De aceea activistii PES au decis sa lanseze un apel pentru o actiune activa pentru Europa. O Romanie puternica in interiorul Uniunii Europene este mai sigura pe sine, mai independenta, este cu adevarat capabila sa isi foloseasca cu adevarat potentialul”, a declarat Victor Negrescu in cadrul conferintei internationale „Actioneaza pentru Europa!“, organizata de PES activists Romania.

Negrescu a explicat ca apartenenta la UE inseamna 30 de miliarde de euro intrate in plus in bugetul Romaniei, un miliard de euro pe an in subventii pentru agricultori sau 7.000 de beneficiari anual de burse ERASMUS.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: