Victor Ponta a reusit sa-i ENERVEZE cumplit pe liderii PSD din teritoriu. Presiuni asupra lui Liviu Dragnea

politica

Jocul la doua capete al lui Victor Ponta, care pretinde ca este alaturi de PSD insa permite ca imaginea sa-i fie folosita de PRU, a creat o mare nervozitate in randul multor sefi de filiale ale PSD.

Surse politice din cadrul PSD, citate de Adevarul, sustin ca Victor Ponta nu mai este vazut bine de liderii din teritoriu dupa apropierea acestuia de Partidul Romania Unita. Mai mult, acesti lideri pun presiune pe Liviu Dragnea sa-l convinga pe fostul premier sa nu-si mai declare simpatia fata de Sebastian Ghita si PRU.

„El trebuie sa clarifice fara dubiu fapul ca nu sustine alt partid, e un lucru firesc, cinstit pe care trebuie sa-l faca orice membru PSD, care se implica in campanie, mai ales el. Nu putem vorbi de impacare pentru ca nu ne-am certat“, declara la jumatatea lunii septembrie Liviu Dragnea.

Surse din PSD au precizat ca mai multi sefi de organizatii locale ale PSD s-au adresat, in mai multe randuri, presedintelui partidului Liviu Dragnea, cerandu-i sa ia atitudine fata de comportamentul lui Ponta.

Dragnea insusi a fost surprins de aceasta noua presiune, care a aparut de la baza partidului. Mai mult, o parte din liderii din teritoriu i-au cerut lui Dragnea sa-l someze pe Ponta sa decida definitiv pe cine sustine in campanie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: