politica

Victor Ponta acuza DNA ca i-a ascultat convorbirile telefonice din ordinul Codrutei Kovesi, dupa ce nu a mai fost premier

Fostul premier Victor Ponta spune ca si-a ascultat convorbirile in inregistrarile facute de DNA, in perioada noiembrie-decembrie 2015, dupa ce a demisionat, cand a avut mandat de ascultare, el fiind instiintat acum despre acest mandat de ascultare, intr-un dosar care a fost inchis. Potrivit acestuia, trei sferturi erau convorbiri cu copiii lui, relateaza News.ro.

Victor Ponta a afirmat la Prima News ca a primit un plic, acasa, in care era precizat ca in perioada noiembrie-decembrie 2015, exact dupa ce a demisionat, a avut mandat de ascultare, si a facut o cerere pentru a asculta inregistrarile.

„M-am dus la DNA sa imi ascult inregistrarile. Doamna Kovesi voia sa vada ce face eu, dupa ce nu mai eram prim-ministru”, a spus el. Ponta a afirmat ca a fost emotionant pentru el, ”pentru ca erau foarte multe convorbiri, pe vremea aceea, intre el si fiica si fiul sau”. El a mai spus ca era „un dosar care s-a inchis”.

„Nu stiu ce cercetau in dosarul ala” , a precizat Ponta, afirmand ca trei sferturi erau convorbirile sale cu copiii. „Mai era un deputat de la PSD care m-a sunat, nu prea ma suna lumea in vremea aia, si care zicea: Ai dracu, Kovesi si cu astia te-au dat jos!”, a spus Ponta, afirmand ca „este tragi-comic”.

Reamintim ca Victor Ponta, un politician controversat, despre care s-a dovedit ca ar fi plagiat teza de doctorat, si-a dat demisia pe 4 noiembrie 2015 din functia de premier dupa proteste masive, cu zeci de mii de oameni, in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Fara precedent. Pompierii francezi s-au unit si declanseaza greva: „Trebuie sa ne ocupam si de scutere cazute pe strada, agresiuni, betii pe drumuri publice”

Pentru prima data, cele noua sindicate care ii reprezinta pe pompierii francezi isi unesc fortele…

20 de minute ago

Simion (AUR) ameninta dupa atentatul din Slovacia: „Nu m-ar mira daca aceste gesturi extreme o sa fie copiate inclusiv la noi in tara”

Liderul AUR, George Simion, sustine intr-o postare pe blogul lui ca atentatul impotriva premierului slovac…

3 ore ago

Facebook si Instagram sunt vizate de inca doua investigatii in baza Legii UE privind serviciile digitale: „Dorim sa protejam sanatatea mentala si fizica a tinerilor”

Facebook si Instagram fac obiectul a inca doua investigatii in temeiul Legii privind serviciile digitale…

25 de minute ago

Fortele ucrainene au impiedicat blindatele Rusiei sa intre in zona urbana din Vovceansk (Harkov)- Statul Major General

Fortele de aparare ucrainene au dejucat planurile Rusiei de a intra in zona urbana a…

26 de minute ago

Ingrijorare la Washington, Rusia ar fi invatat in Ucraina cum sa contracareze armele trimise de SUA – NYT

Casa Alba este ingrijorata de faptul ca Rusia si-a dat seama cum sa contracareze multe…

O oră ago