Victor Ponta il acuza pe un celebru realizator TV ca a luat spaga de la Marian Vanghelie: „Scuze, am vrut sa spun ‘cadou'”

news

Intr-o postare publicata pe Facebook, Victor Ponta sustine ca realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan a luat spaga de la Marian Vanghelie.

Intr-un nou atac lansat impotriva Ralucai Turcan, Ponta tine sa precizeze ca Rares Bogdan primea „cadouri” de la Vanghelie.

„Tragicomic – sefa Opozitiei , presedintele marelui Partid National Liberal plateste promovarea la Facebook pentru a-l ataca politic pe un simplu deputat PSD din Gorj ! Am gresit cu acea comparatie – macar Vanghelie cand isi dorea promovare ii dadea o spaga ( scuze – am vrut sa spun „cadou”) lui Rares Bogdan nu arunca banii pe „Faceboc”!
Hai ca o promovez eu pe gratis – sa fie fericita.

Partea tragica este insa ca o guvernare fara Opozitie inevitabil va face mai multe greseli si nu va beneficia de o critica de care are nevoie – asa functioneaza un sistem democratic si eficient. Ei – parca la noi e sistem democratic? E doar Sistem….”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: