Victor Ponta ataca fulminant legea lui Dragnea: „Nu putem accepta ca Dragnea si mardeiasii lui infractori sa defineasca ce inseamna ‘demnitate nationala'”

politica

Victor Ponta are o iesire foarte dura fata de intentiile lui Liviu Dragnea de a adopta o lege care sa sanctioneze „defaimarea” Romaniei. „Nu cred ca putem accepta ca Dragnea si mardeiasii lui infractori sa defineasca ce inseamna ‘demnitate nationala’ si sa ma sanctioneze legal pt asta!”, spune Ponta.

Fostul lider al PSD spune ca acesta lege este „de sorginte fascista si comunista”.

„O sa lupt si eu cu toate puterile impotriva acestei legi de sorginte fascista si comunista venita din mintea unui om care seamana din ce in ce mai mult in comportament si gandire cu Stalin! O detest pe Monica Macovei si pe cei ca ea care au castigat pozitii, functii si bani doar prin denigrarea tarii noastre / m-am luptat ca Premier cu milioane de minciuni si dezinformari / mi-am consumat zile si ore din viata mea ca sa demonstrez ca acele afirmatii erau doar calomnii si rastalmaciri!

Dar nu voi accepta niciodata sa traiesc intr-o tara in care cineva ma baga la inchisoare pentru ceea ce spun! Dreptul la libera exprimare este esential pentru o tara libera! Nu cred ca putem accepta ca Dragnea si mardeiasii lui infractori sa defineasca ce inseamna ‘demnitate nationala’ si sa ma sanctioneze legal pt asta!

Nu o mai votati pe Macovei care sa plimba din partid in partid pe sute de mii de euro / nu mai dati la televizor toti impostorii / demonstrati fara sa obositi ca ei mint! Dar nu faceti o lege care oricand poate fi folosita care sa ne ingradeasca dreptul fundamental la libera exprimare!

Astept sa ne trezim toti din somnul ratiunii si sa nu mai lasam acesti monstrii sa apara!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca a vorbit cu mai multi colegi pentru a lucra la o lege care „sa dea posibilitatea statului roman sa sanctioneze defaimarea”. El spune ca oameni ca Monica Macovei si alti europarlamentari care „mint si defaimeaza despre propria tara” aduc deservicii.

”Am vorbit cu mai multi colegi si am convenit sa lucram la o lege, nu stiu daca e nevoie de o legislatie, la o lege care sa reglementeze sau sa dea posibilitatea statului roman sa sanctioneze aceste lucruri, pentru ca acesti oameni – gen Monica Macovei si alti europarlamentari care mint despre propria tara, care defaimeaza propria tara – aduc foarte multe deservicii si noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect si nu castigam absolut nimic. Am spus ca trebuie sa facem o lege care sa dea dreptul statului roman sa corecteze aceste lucruri. Nu stiu acum cum, dar in alte tari poate exista asa ceva. Nu poti sa stai indiferent si inactiv. Vi se pare bine ca despre tara noastra sa se vorbeasca, folosind minciuni, atat de rau? Sa se spuna lucruri mincinoase? Eu nu vorbesc de infractiune, dar cineva trebuie sa plateasca. Sigur ca intra la libera exprimare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa defaimezi”, a declarat Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: