Victor Ponta anunta ce va face pentru a darama Guvernul Dancila: „Lucrurile sa fie foarte clare, 24 de parlamentari Pro Romania vor vota motiunea de cenzura”

politica

PRO Romania, prin parlamentarii sai, va vota motiunea de cenzura din aceasta sesiune, dar nu o semneaza, a declarat duminica presedintele formatiunii, Victor Ponta.

„Vom vota, toti parlamentarii PRO Romania, la vedere, ca sa nu fie discutii, motiunea de cenzura in aceasta sesiune, dar nu semnam niciun fel de text al PNL, al USR, al altui partid, treaba lor ce vor sa scrie in motiune. Noi avem motivele noastre pentru care dorim si votam schimbarea Guvernului. Nu avem numarul necesar de semnaturi ca sa facem si noi o motiune, am fi vrut sa facem noi motiunea, dar, probabil, ca ceilalti ziceau: ‘nu domne’, ca nu o votam pe cea a PRO Romania’. Deci lucrurile sa fie foarte clare – 23 de deputati si un senator PRO Romania vor vota motiunea de cenzura”, a spus Victor Ponta, la finalul sedintei Delegatiei Permanente a PRO Romania, citat de Agerpres.

El a adaugat ca, in cazul in care motiunea de cenzura va avea succes, PRO Romania va veni cu o propunere de prim-ministru in persoana lui Sorin Cimpeanu.

Mai mult despre:


Comentarii: