Victor Ponta, dezvaluiri neasteptate. Ce a aflat despre actiunile lui Soros in perioada in care a fost premier

politica

Dupa ce a aflat ca Nicusor Dan l-a actionat in judecata pentru calomnie, in legatura cu acuzatiile privind legaturile din USR si Soros, Victor Ponta dezvaluie ce a aflat despre omul de afaceri american.

„Eu am vorbit si voi continua sa vorbesc despre rolul negativ si profund antinational pe care fundatiile si unii dintre oamenii sponsorizati de George Soros in Romania si in Estul Europei il joaca / si spun acest lucru pe baza datelor si documentelor la care am avut acces ca sef de partid si Prim Minstru / despre ND nu am vorbit niciodata pentru ca eu ma lupt cu stapanul nu cu pechinezul care se face ca latra „fioros”/ acum insa inteleg ca ND are delegatie si il reprezinta oficial pe George Soros in Romania in procesele cu cei ca mine care il critica?!?”, a scris Ponta pe Facebook.

Nicusor Dan a anuntat, joi, ca ii actioneaza in judecata pe fostul premier si pe Sebastian Ghita, carora le va solicita daune de 500.000 de lei.

„In urma repetatelor calomnii la care am fost supusi, depunem azi la Tribunalul Bucuresti o actiune impotriva lui Ponta Viorel Victor si o actiune impotriva lui Ghita Sebastian Aurelian, pentru repetatele calomnii pe care le-au adus USR si mie personal si cerem suma de 500 mii lei daune morale, prejudicii de imagine. Este vorba de aceasta campanie infama cum ca suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte si de anii ’50. Vor urma si altii, pentru ca desi la inceput am luat in ras aceasta chestiune, ea pare ca ne afecteaza imaginea si este normal ca intr-o societate democratica cine greseste sa plateasca”, a spus Nicusor Dan pe treptele tribunalului.

El a avertizat ca orice persoane care va face aceasta acuzatie va fi de asemenea dusa in instanta.

„Propaganda mincinoasa ca USR ar fi fost creat de Soros, ce aminteste de isteria ceausista cu agenturile straine, a adus atingere imaginii mele si a USR. De aceea astazi ma adresez instantei de judecata. Cei care au raspandit aceasta minciuna trebuie sa poarte o responsabilitate juridica pentru calomnii si neadevaruri”, a mai spus liderul USR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: