„Victor Ponta – Eroul Romaniei”. Chiar sunt seriosi: „Ciolos este cuprins de Satana, este urat”

politica

Fanii lui Victor Ponta au creat un nou grup pe Facebook, „Victor Ponta – Eroul Romaniei”, in care dezbat aprins si mai ales agramat evenimentele politice. Ei spun despre noul premier ca este „urat”, are „privire de criminal” si ca este „cuprins de Satana”.

Grupul numara deocamdata peste 6.500 de persoane. Membrii se declara inspaimantati de aspectul noului premier, care nici nu se compara cu Victor Ponta.

Vio Rusanu Chipul arata caracterul …ciolos e complexat ca sluga devotat .. fata lui spune ca deja are bube ..guvernarea acestei cazaturi umane e destinul cancerului de ultima faza tip metastaza..el fiind deja putred deseu fiind o coaja umana nu are ce perde ..fiind cuprins de satana ..face rau ca satana crima e in sangele dracului disperatului schilodului !

Alina Moruju Pare un om rau,fara suflet.Si nici bine nu arata.V.Ponta avea toate calitatile.

Popescu Doinamaria e urat si are o privire de criminal platit

Tulitu Nicoleta Tot pe Victor Ponta il plac, tinuta , statura, zambet sugubat. ….ce mai, figura de Premier !

ponta eroul 5

Fanii lui Ponta pastreaza o foarte vie antipatie la adresa celor care au iesit in strada, fiind convinsi ca acestia au fost manipulati.

Florin Voicu unde sint smecheri care au cerut demisa lui ponta acum nu-i mai intereseza de cei care au murit in incediu aaaa da a plecat ponta nu-mai asa il puteau da jos pe ponta se le fie rusine

Cristina Jordan CINE A VRUT NEAMT LA PUTEREA ROAMNIEI SA I SA SUPORTE CONSECINTELE ,CINE A VRUT GUVERN CU MINISTRU UNGUR SA AI DE A LEAFA ,BUNA CINE A VRUT TOATE ASTA SI A VINDUT TARA

ponta eroul 4

Cativa membri foarte activi amintesc la aproape fiecare postare ca trebuie sa iasa si ei in strada, pentru a-l aduce inapoi pe Victor Ponta. Mitingul este prevazut pentru21 noiembrie, de la ora 18.00, in Piata Universitatii.

ponta eroul 2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: