Victor Ponta este uluit de cat de slugarnica a ajuns Rovana Plumb in fata lui Liviu Dragnea: „Nu-mi pot imagina cum a putut sa spuna asa ceva”

politica

Fostul presedinte al PSD, Victor Ponta, o ironizeaza pe Rovana Plumb pentru slugarnicia de care da dovada fata de Liviu Dragnea. „Eu nu-mi pot imagina cum Rovana Plumb a putut sa spuna ieri ca ea nu stie de pretul combustibilului, dar daca a zis domnul Dragnea ca nu creste, nu creste”, a spus Ponta la Craiova.

Intrebat daca mai comunica cu fostii colegi de la PSD, Ponta a spus ca el comunica cu toti, mai putin cu Liviu Dragnea.

„Le urez succes, dar nu cred ca pot sa aiba succes in felul acesta, pentru ca PSD-ul trece prin procesul prin care a trecut PD-ul in anul 2000. Asa cum Basescu, usor-usor, a luat partidul si l-a trecut pe persoana fizica, si Liviu Dragnea, care e de la scoala lui Traian Basescu, a facut acelasi lucru. Eu nu-mi pot imagina cum Rovana Plumb a putut sa spuna ieri ca ea nu stie de pretul combustibilului, dar daca a zis domnul Dragnea ca nu creste, nu creste. Deci eu am o problema: ca PSD nu face ceea ce am promis ca facem in campanie, ca in loc sa se schimbe in bine, s-a intors la un partid gen PD-ul lui Basescu. Si asa cum m-am luptat cu PD-ul lui Basescu, o sa ma lupt si cu Dragnea si cred ca rezultatul va fi acelasi”, a mai afirmat deputatul Ponta.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: