Victor Ponta a marturisit ca ar vrea sa fie consilierul lui Klaus Iohannis

politica

Fostul premier Victor Ponta, fost candidat la functia de presedinte al Romaniei in anul 2014, a declarat ca nu ar fi deranjat sa lucreze alaturi de omul care l-a invins in urma cu trei ani si jumtate.

Prezent intr-o emisiune la Radio France International (RFI), Victor Ponta a vorbit si despre faptul ca ocupa in prezent functia de consilier onorific al presedintelui Serbiei Aleksandar Vucic. Cu aceasta ocazie, fostul sef al PSD a marturisit ca i-ar fi facut placere sa fie, in schimb, consilierul lui Iohannis. Reamint ca Iohannis si Ponta au fost contra candidati in 2014 la functia de sef al statului. In al doilea tur al alegerilor din 2014, cu o participare la vot cu peste 10% mai mare fata de primul tur, Iohannis a obtinut 6.288.769 de voturi, reprezentand 54,43% din optiuni. Victor Ponta a obtinut 5.264.383 de voturi, reprezentand 45,56%.

Insa dupa acest moment de sinceritate, fostul premier nu ezitat si sa-l atace pe actual presedinte al Romaniei.

„As fi vrut sa fiu consilier onorific si al presedintelui Romaniei, dar stiti cum e, nimeni nu-i profet in tara lui. Nu mi-a cerut vreodata domnul Iohannis opinia, i-as fi dat-o cu mare placere. Ma intreaba toata lumea din jurul Romaniei ce se intampla. In Romania, noi avem prostul obicei sa le stim pe toate si sa nu intrebam pe nimeni”, a declarat fostul prim-ministru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: