Victor Ponta, mesaj acid dupa mitingul fostilor lui colegi: „Dragnea si gasca lui au manipulat in mod ticalos, cinic si schizofrenic”

politica

Fostul presedinte al PSD, Victor Ponta, afirma ca „Dragnea si gasca lui” au manipulat in mod „ticalos si cinic” necazurile celor care au fist adusi la mitingul PSD din Bucuresti.

„2018 D&D – punem la bataie soarta si viitorul PSD / Guvernului / Parlamentului / Romaniei pentru EI doi ! Merita?

Ps – spre deosebire de multi din cei care au criticat mitingul eu ii cunosc pe cei prezenti acolo, ii inteleg, stiu ce necazuri si suparari au , nu ii critic , nu ii dispretuiesc si nu ii acuz/ cred ca adevarata problema o reprezinta modul ticalos, cinic si schizofrenic in care Dragnea si gasca lui le manipuleaza necazurile si nevoile / cred ca este datoria noastra sa ii aducem inapoi si sa-i integram intr-o societate solidara si toleranta!”, a scris Ponta pe Facebook.

Partidul Social Democrat din Romania, aflat la putere, si mii de sustinatori s-au adunat in fata sediului Guvernului de la Bucuresti, sambata, pentru a protesta fata de presupuse abuzuri ale procurorilor anticoruptie, scrie Reuters. Agentiile de presa amintesc ca Romania este una dintre cele mai corupte tari din Uniunea Europeana.

Potrivit Reuters, manifestatia a fost perceputa ca un raspuns la precedentele proteste de strada antiguvernamentale, care au condamnat adoptarea unor legi ce afecteaza lupta impotriva coruptiei. Opinia publica a fortat anul trecut Guvernul sa retraga actele normative criticate.

Romania este una dintre cele mai corupte tari din Uniunea Europeana iar Bruxelles supravegheaza sistemul de justitie, aminteste agentia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


Comentarii: