Victor Ponta, noi ATACURI la adresa DNA. Aluzii de „POLITIE POLITICA”

news

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a lansat vineri seara noi aluzii privind implicarea in politica a procurorilor DNA. El a incercat sa-si mascheze noile atacuri sustinand ca ar fi o „gluma”.

Intrebat, la Romania TV, daca va incheia mandatul de prim-ministru dupa alegerile parlamentare de la sfarsitul anului 2016, Ponta a raspuns: „Cum o fi voia DNA-ului”, precizand insa ca face astfel o gluma, relateaza Mediafax.

El a adaugat ca majoritatea parlamentara actuala, care sprijina Guvernul, functioneaza si ca intentia este ca mandatul sa fie incheiat la termen, anul viitor, iar alegatorii vor decide viitorul Guvern.

„Daca, pana in noiembrie 2016, nu alegatorii, ci altcineva decide altceva, asta o sa vedem si traim impreuna”, a conchis Ponta.

Citeste si: Asistam la o lovitura de stat? Asta ne spune Ponta de fapt

Intrebat daca, in aceasta „furtuna penala”, nu crede ca ar fi necesar un dialog intre toate partidele, Consiliul Superior al Magistraturii, reprezentanti ai Parchetului si ai societatii civile, Ponta a raspuns ca el crede ca este necesar intotdeauna un dialog.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: