Victor Ponta, noi sageti catre DNA: „Daca ne da jos, asta e”

politica

Premierul Victor Ponta a comentat, joi, despre cum trebuie facute arestarile preventive si a lansat noi sageti catre procurorii DNA.

Arestarea preventiva este pentru infractori periculosi si pentru fapte de violenta, a declarat joi presedintele PSD, premierul Victor Ponta, in debutul Comitetului Executiv National al partidului, care are loc la Palatul Parlamentului, transmite Agerpres.

El a anuntat ca a luat act de suspendarea lui Gheorghe Nichita din toate functiile detinute in PSD, iar decizia va ramane in vigoare pana cand acesta isi va lamuri situatia din punct de vedere juridic.

„Vreau sa spun foarte clar, e dreptul domniei sale de a se apara, nu stiu ce e adevarat, ce nu e adevarat. Mi se pare total inacceptabil o parte din ceea ce am aflat din presa – urmarim persoane, facem presiuni. Si cred ca trebuie sa justifice, sa explice ceea ce s-a intamplat. La fel de adevarat este ca eu cred ca fiecare om trebuie sa plateasca pentru greselile lui, dar arestarea preventiva este pentru infractori periculosi si pentru fapte de violenta. Si cred ca nici macar dl Adomnitei, care acum e in duba, care se bucura de raul dlui Nichita, nu trebuie neaparat sa fie in arest preventiv”, a spus Ponta.

El a adaugat apoi ca nimeni nu poate da jos PSD de la guvernare, poate doar DNA.

„Foarte multi dintre colegii nostri, unii pe buna dreptate, pentru ca au gresit si ma refer aici la unii mai recent aparuti in opinia publica, altii pe nedrept au avut de suferit. Da, important este ca oricati dintre noi nu mai sunt la aceasta masa partidul este tot la 40% si tot o sa castigam alegerile locale si generale. Sper ca daca le castigam sa si putem face treaba. (…) Noi ne bazam pe oameni si o sa castigam din nou alegerile. Va asigur ca acest Guvern isi va face treaba. In Parlament nu ne poate da jos PNL. Daca ne da jos DNA, asta e. Partidul nostru rezista in orice conditii, dar in Parlament majoritatea functioneaza si sunt convins ca vom fi pe primul loc si in 2016″, a mai spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: