Victor Ponta, reactie foarte dura dupa gafa lui Dancila: „Pacat de Romania. Toti considera deja ca la Bucuresti nu au cu cine sa discute serios”

politica

Fostul presedinte al PSD, Victor Ponta, are un mesaj foarte dur dupa cea mai recenta gafa facuta de premierul PSD Viorica Dancila. El anunta ca niciuna dintre manrile puteri mondiale nu mai baga in seama Bucurestiul, intrucat „nu au cu cine sa discute serios”.

„Cand vine cineva la Bucuresti si spune ca se bucura ca ‘se afla la Budapesta’ ce parerere aveti despre acea persoana?!?! Daca aflati ca acea persoana este Prim Ministru ce parere aveti despre tara ei!?!? Ar fi de ras daca nu ar fi de plans – pacat de Romania – rusine celor care impun si sprijina in continuare asa ceva!”, a scris Ponta pe Facebook.

Intr-o declaratie pentru PS News, Ponta a adaugat ca marile puteri au ajuns la concluzia „ca la Bucuresti nu au cu cine sa discute serios si nu ne mai baga in seama”.

”Partea buna este ca deja toata lumea stie cine este si ce face doamna Dancila si nimeni nu da importanta gafelor ei. Partea proasta este ca Romania a iesit din nou din aria de interes atat a marilor puteri ( SUA, Uniunea Europeana, China) cat si a vecinilor nostri! Toti considera deja ca la Bucuresti nu au cu cine sa discute serios si nu ne mai baga in seama”, a mai spus Victor Ponta.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: