Victor Ponta, scos din sarite de „gogosile populiste” ale lui Liviu Dragnea: „Deja acest joc nu mai este comic ci devine chiar ridicol!”

politica

Fostul premier Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca are o „viziune economica latino-americana” dupa ce premierul Tudose a anuntat ca nu se schimba nimic in privinta platii CAS si CASS.

„Deja acest joc nu mai este comic ci devine chiar ridicol! Tot ce anunta Dragnea ca se face vine Tudose si anunta ca NU se face – dar asta nu este un mod de guvernare serios!

E clar ca viziunea economica ‘latino-americana’ a lui Liviu Dragnea este doar un sir de gogosi populiste nesustenabile – dar asta merge daca vrei sa conduci CJ Teleorman sau ‘Teldrum’ SA / la nivelul unei tari ca Romania si a unui partid ca PSD dezastrul e inevitabil in acest mod!

Aloooo – ati auzit de faptul ca in economie , fiscalitate, politici bugetare cele mai importante notiuni sunt ‘stabilitate si predictibilitate’?!?!”, a scris Ponta pe Facebook.

Taxele de genul CAS, CASS vor ramane pe modelul actual, vor fi platite de angajator, a anuntat marti premierul Mihai Tudose. El s-a enervat foarte tare cand a fost intrebat pe acest subiect de catre jurnalisti.

„Nu stiu de unde tot scoateti lucrul acesta. Spuneti-mi si mie cine v-a spus dumneavoastra ca cele doua (CAS si CASS — n.r.) … Nu, ele vor ramane pe modelul actual. Toate taxele de genul acesta, CAS, CASS, vor fi platite de angajator, fiindca astfel riscam”, a afirmat Tudose, intrebat despre posibila trecere a platii CAS si CASS din sarcina angajatorului in cea a angajatului.

Intrebat daca la fel vor sta lucrurile si anul viitor, premierul a raspuns: „Si anul viitor”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: