Victor Ponta se intoarce la „ciuma rosie”, alaturi de PSD. Intalnire cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

politica

Antena 3 anuntat ca luni va avea loc o intalnire intre liderii PSD, ALDE si Pro Romania. Dancila, Tariceanu si Ponta vor discuta despre alegerile prezidentiale.

Intalnirea are loc cu o zi inainte de CEX al PSD, in care se va stabili candidatul PSD la prezidentiale. Tariceanu a insistat pentru un candidat comun PSD-ALDE, in timp ce Ponta a vorbit despre un candidat sustinut de toate trei formatiunile.

PSD a stabilit deja ca va avea un candidat propriu la prezidentiale.

Digi24 a dat publicitatii rezultatele din sondajele de opinie comandate de PSD privind cel mai potrivit candidat la Presedintie. Gabriela Firea se situeaza pe primul loc, insa Dancila insista sa fie ea candidat pentru Cotroceni.

La intrebarea „Care credeti ca ar trebui sa fie candidatul PSD la alegerile Prezidentiale, Gabriela Firea are 26%, Calin Popescu Tariceanu – 20%, Victor Ponta – 11%, Viorica Dancila – 10%, Eugen Teodorovici – 6%, Liviu Plesoianu – 5%, Ecaterina Andronescu – 5%, Olguta Vasilescu – 5%, Mihai Fifor – 4%, Serban Nicolae -3%, Sorina Pintea – 2%.

Cu toate acestea, Dancila insista sa fie ea candidatul PSD la prezidentiale.

Viorica Dancila a convocat CEX al PSD pentru ziua de marti, cu intentia de a se anunta pe sine drept candidat la alegerile prezidentiale. Urmeaza Congresul pentru validarea statutara a candidatului PSD la prezidentiale, programat pentru data de 3 august.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: