Victor Ponta si pesedistii lui au starnit iar uriasul adormit. Curand vor fi maturati

opinii

Votul senatorilor in cazul Dan Sova a starnit un val urias de furie pe retelele sociale. Tinerii se organizeaza acum ca sa iasa in strada. Un vant de revolutie bate din nou prin tara.

Victor Ponta si pesedistii lui au uitat mult prea repede ce s-a intamplat in noiembrie. Cum au fost dati de pamant de un tsunami de revolta fata de minciuna, abuzuri si nesimtire. Nu au inteles nimic din semnalul de atunci, ne-au inundat cu declaratiile lor bombastice si actiunile de opereta privind sanctionarea celor urmariti in justitie, sperand ca vor reusi sa mai pacaleasca pe cineva.

S-a vazut acum, in cazul lui Sova, ca nu a fost decat o mare de vorbe goale. Minciuni, minciuni si iar minciuni. Imbibat in mir si protejat de colegii intru credinta pesedista, Dan Sova a ramas in continuare deasupra legii.

Victor Ponta si pesedistii lui au crezut ca furia din noiembrie s-a mai blegit, ca romanul uita repede sau inghite si se adapteaza daca vede ca tot nu se schimba mai nimic. S-au inselat amarnic.

Este acum un uragan de furie pe retelele sociale cum nu am mai vazut din noiembrie. Parca nici atunci nu era o asa tulburare. Mii, zeci de mii de tineri, de romani, sharuiesc in aceste momente chemari la proteste de strada. Comentariile lor sunt de o violenta extrema, cele cu “omorati-i pe nenorocitii din parlament” fiind chiar delicate. Cuvintele care apar cel mai des sunt “sfidare” si “hotii”.

Romanii nu au uitat de ce au iesit in noiembrie. Si ce sperante au avut. Iar acum se simt inselati si furati. Niste indivizi care nu-i mai reprezinta isi bat in continuare joc de tara in numele lor.

Tinerii, romanii, au vazut in noiembrie ca se poate, acum se strang ca sa mearga pana la capat. In aroganta si nesimtirea lor, Victor Ponta si pesedistii lui au crezut ca mai pot sa ne pacaleasca inca o data. Dupa cum se misca lucrurile se pare ca a fost ultima lor minciuna.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: