Victorie de prestigiu a autoritatilor locale din Ploiesti: celebrul urs „Rambo” a fost capturat si va fi relocat

news

urs, Rambo, Ploiesti, capturat, Andrei Volosevici

Dupa aproape o luna de cautari, ursul care a dat tarcoale Ploiestiului a fost prins in aceasta dimineata in jurul orei 5.

Prezenta lui a fost semnalata in incinta Rafinariei Lukoil. Acolo a fost tranchilizat si apoi introdus in cusca cu care va fi transportat in zona de relocare.

”Am reusit sa prindem ursul care s-a plimbat in ultimele saptamani pe la periferia Ploiestiului. Am primit informatia ca este in incinta rafinariei Lukoil. Am intrat impreuna cu vanatorii si medicul veterinar si s-a reusit tranchilizarea. Va fi transportat de urgenta in zona Tabla Butii unde va fi relocat”, a declarat pentru ziarul Incomod, Andrei Volosevici, primarul Ploiestiului.

Reamintim ca faimosul urs este urmarit de cateva saptamani de autoritatile locale din Ploiesti, dupa ce prezenta sa a fost semnalata in mai multe locuri din jurul orasului. In tot acest timp, municipalitatea ploiesteana a beneficiat de sprijin de specialitate din partea Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Prahova si a unui medic veterinar, precum si de suport direct al reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, Politiei Locale Ploiesti, Politiei Municipiului Ploiesti, respectiv Administratiei Parcului Memorial „Constantin Stere”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: