„Victorie PSD” cu imagini furate si de la Recorder. Manelistul Nicolae Guta nu a dorit sa-si dezamageasca clientii

uncategorized

Videoclipul manelei „Victorie PSD”, realizat de Nicolae Guta, contine si 20 de secunde de imagini furate din cadrul reportajului realizat de Recorder la mitingul PSD de la Iasi. Videoclipul a fost sters de pe You Tube si din cauza altor secvente video furate de manelist.

„Nicolae Guta a furat 20 de secunde dintr-un material Recorder pentru a ilustra maneaua despre Liviu Dragnea si PSD. Ii furam si noi un vers pentru a indemna pe toata lumea: ‘Hai, romane, hai, hai, la urne!'”, anunta Recorder pe pagina de Facebook.

Maneaua de campanie a lui Nicolae Guta, dedicata Partidului Social Democrat, a fost stearsa de pe YouTube pentru incalcarea drepturilor de autor, in urma unei reclamatii a organizatorilor Neversea. Imagini de la festival au aparut in clip, fara ca acestia sa isi fi dat acordul.

Nicolae Guta a lansat melodia de campanie „Victoria PSD”, dedicata partidului aflat la guvernare.

„Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza unei reclamatii privind drepturile de autor, emisa de Festivalul Neversea”, este mesajul care apare pe contul initial de YouTube.

In clip apar imagini de la editiile trecute ale Festivalul Neversea. Acesta a fost descarcat insa si a fost ulterior incarcat pe alte conturi de YouTube.

Directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat, luni, ca nu este pentru prima oara cand imagini din cadrul festivalul sunt folosite fara acordul organizatorilor.

Manelistul Nicolae Guta a lansat, sambata, piesa „Victorie PSD”. El se autointituleaza „Magnificul” si dedica melodia „celui mai tare partid posibil”, PSD.

Maneaua a strans un numar urias de dislike-uri, peste 40.000.

Mai mult despre: ,


Comentarii: