„Victorie senzationala!”. PNL a castigat alegerile in Teleorman, cel mai rosu judet. Va avea majoritate in Consiliul Judetean

politica

PNL a castigat alegerile in Teleorman, conform numaratorii partiale. Astfel, PNL a obtinut 42,96%, urmat de PSD – 39,33% si de USR PLUS cu 3,76%.

„Victorie politica senzationala si la Teleorman pentru #PNL. Partidul Nationall Liberal a castigat majoritatea in Consiliu Judetean cu 44% din voturi si a invins PSD la 5 procente diferenta. Vot politic pentru PNL in Teleorman de 44%! Cine ar fi crezut ca este posibil asa ceva?

Cine ar fi crezut cu un an in urma ca PNL poate castiga in judetul condus autoritar de Dragnea, Dancila si Carmen Dan?! Cu Liviu Dragnea la puscarie, cetatenii din judetul Teleorman au votat liber si au ales Partidul National Liberal pentru a da o sansa reala la o dezvoltare liberala judetului lor. Daca in Moldova, Vrancea a confirmat ca este epicentrul schimbarii liberale, la Teleorman este inceputul sfarsitului pentru dominatia PSD in Sudul Romaniei”, a anuntat Ionel Danca pe Facebook.

PSD a castigat insa din nou presedintia Consiliului Judetean Teleorman, functie care va fi detinuta de catre Adrian Gadea, fost presedinte al institutiei, fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii in perioada in care Liviu Dragnea conducea PSD si inculpat in dosarul Belina.

Tot la Teleorman, social-democratii si-au adjudecat primaria municipiilor Alexandria si Turnu Magurele.

Primarul municipiului Alexandria, Victor Dragusin, a obtinut al patrulea mandat la primarie, el fiind ales cu 50,5% din voturi. Dragusin a declarat unei televiziuni din Olanda convingerea sa conform careia ”coruptia nu poate sa dispara; cat timp vor fi bani, cat vor circula bani pe pamantul asta va fi coruptie”.

Mai mult despre:

Comentarii: