politica

Victorie zdrobitoare a lui Nicusor Dan impotriva lui Firea. Un nou sondaj, chiar in ziua in care PSD isi lanseaza candidatii

Rezultatele unui sondaj realizat in perioada 23 iulie – 7 august de catre Cult Market Research, la comanda Fundatiei Konrad, arata ca Nicusor Dan va castifa detasat alegerile din Bucuresti, cu un procent de 50%.

Iata rezultatele sondajului:

Nicusor Dan – 50%

Gabriela Firea – 42%

Traian Basescu – 5%

30% dintre bucuresteni spun ca sunt nehotarati (18%) sau nu vor merge la vot (12%).

PSD isi lanseaza astazi candidatii pentru Bucuresti intr-un eveniment organizat duminica, la sediul central al partidului.

”Duminica, 16 august 2020, incepand cu ora 19.00, va avea loc lansarea candidatilor pentru alegerile locale din Bucuresti”, anunta PSD.

Alaturi de candidati se vor afla presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu si secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.

Candidatul la Primaria Capitalei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea se va afla la sediul central al PSD alaturi de candidatul la primaria Sectorului 1 – Daniel Tudorache, candidatul la primaria Sectorului 2 – Dan Cristian Popescu, candidatul la primaria Sectorului 3 – Aurelian Badulescu, candidatul la primaria Sectorului 4 – Daniel Baluta, candidatul la primaria Sectorului 5 – Daniel Florea si de candidatul la primaria Sectorului 6 – Gabriel Mutu.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

49 de secunde ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

44 de minute ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

37 de minute ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

2 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

51 de minute ago