(Video) Ambasada SUA, mesaj care le va da fiori reci penalilor: „Prioritatea ramane promovarea democratiei si statului de drept”

news

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, spune, intr-un mesaj video transmis marti, de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii, ca in acest an SUA sarbatoresc 241 de ani de la Declaratia de Independenta, dar si 20 de ani de Parteneriat Strategic intre Romania si Statele Unite, iar prioritatea ramane promovarea securitatii, a democratiei si statului de drept si a prosperitatii.

“Bine v-am regasit. Azi este 4 iulie si sarbatorim 241 de ani de la Declaratia de Independenta a Statelor Unite ale Americii. Anul acesta aniversam si 20 de ani de Parteneriat Strategic intre Romania si Statele Unite. Acest parteneriat a fost recent ferm reconfirmat de presedintele Trump si presedintele Iohannis, la Casa Alba de la Washington.

Privind spre viitor, eu si Ambasada SUA vom colabora acum cu prietenii nostri romani pentru a consolida Parteneriatul Strategic in toate dimensiunile sale. Prioritatile noastre raman promovarea securitatii, promovarea democratiei si statului de drept si promovarea prosperitatii. Va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi Ziua Independentei SUA”, spune ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, intr-un mesaj video transmis marti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: