VIDEO. Bataie in masa intre refugiati pentru ca o fata n-a dorit sa poarte esarfa ISLAMICA

externe

Aproximativ 100 de refugiati s-a incaierat intr-o tabara de primire din Belgia dupa ce grupuri de sirieni si irakieni s-au luat la harta cu afganii din cauza ca o tanara nu purta esarfa islamica pe cap.

Tanara sirianca a intrat in vizorul refugiatilor afgani, dupa ce aceasta refuzat sa-si puna esarfa la cererea acestora. Cand un grup de sirieni si irakieni au sarit in apararea fetei, a inceput incaierarea. Migrantii au inceput sa arunce unii in altii cu tot ceea ce gaseau la indemana: cosuri de gunoi, scaune.

Un martor ocular spune ca nu stie de la ce a pornit concret cearta, pentru ca aceasta nu era singura fata care nu purta esarfa. Incaierarea a devenit una in masa, 11 persoane fiind arestate. Totodata, s-a raportat ca 7 refugiati au fost raniti in incaierari, conform Daily Mail.

„Mi se pare anormal ca tinerii afgani sa nu dea fetelor libertatea de a se imbraca conform standardelor occidentale”, a spus un secretar de stat pe problem de migratie. „Ei vin aici, sunt oaspetii nostri. Ei trebuie sa se adapteze regulilor noastre”, a incheiat acesta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: