VIDEO „Bucurati-va, rusilor! Bravo! Sunteti foarte omenosi” – Luminile s-au stins in timp ce un copil era operat pe cord, intr-un spital din Kiev

externe

captura youtube

La Institutul Inimii din Kiev, din cauza bombardamentelor rusesti, lumina s-a stins in timpul unei operatii pe cord care era efectuata asupra unui copil, potrivit meduza.io.

Directorul Institutului, Boris Todurov, a publicat un video care arata conditiile in care lucreaza chirurgii. El a precizat ca medicii continua sa efectueze doar operatii de urgenta, dar chiar si „in aceasta situatie non-standard, nu au pierdut niciun pacient”.

Medicii au fost nevoiti sa conecteze generatoarele pentru a putea continua operatiunea vitala.

„Nu mai exista apa de cateva ore. Ne descurcam singuri, dar este din ce in ce mai greu cu fiecare ora. Continuam sa facem doar operatii de urgenta”, a declarat el, citat de Sky News.

In noaptea de miercuri spre joi, Rusia a efectuat un nou val masiv de atacuri cu rachete care au vizat infrastructura critica din Ucraina.

La o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU convocata la cererea Kievului, reprezentantul rus Valery Nebenzia a numit aceste lovituri „un raspuns la pomparea Ucrainei cu arme occidentale si la afirmatiile nesabuite ale Kievului referitoare la victorii militare asupra Rusiei”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: