(Video) „Ce parere aveti despre faptul ca PSD e condus de un infractor?!” – Manifestantii #Rezist, fata in fata cu „reactiunea” PSD impotriva Justitiei

news

Jurnalistul Malin Bot a mers, miercuri dimineata, in fata DNA, acolo unde deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza, alaturi de 10 persoane, intre care si Codrin Stefanescu, impotriva Laurei Codruta Kovesi.

La fata locului au ajuns mai multi manfestanti #Rezist, care o sustin pe Laura Codruta Kovesi. Malin Bot l-a intrebat pe deputatul PSD daca nu are nicio problema cu faptul ca partidul e condus de un infractor condamnat definitv. De asemenea, Malin Bot remarca si faptul ca Jandarmeria nu a imprastiat manifestantii, fata de ziua precedenta, cand protestatarii #rezist au fost imediat dispersati de jandarmi din fata Ministerului Justitiei. Protestul era pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi. S-au aplicat amenzi.

„Deputatul PSD Liviu Plesoianu a adus 20 de persoane in fata sediului DNA pentru a protesta impotriva Laurei Codruta Kovesi. Manifestatia nu e autorizata. Jandarmeria nu a aplicat nicio amenda si nu a dispersat oamenii.

Cei adusi de Plesoianu sunt cei folositi de ani de zile in butaforiile stradale organizate de televiziunea infractorului Voiculescu. Pretextul protestului este ca sefa DNA nu se prezinta la comisia cu sufrageria lui Oprea.

Am venit sa il intreb pe Plesoianu daca nu are o problema si cu Dragnea care a jucat tenis cu Oprea si Coldea, dupa cum a spus Sorin Grindeanu un pesedist.

L-am mai intrebat cum se simte intr-un partid condus de un infractor. Cum se simte intr-un parlament condus de un infractor. Iata ce a raspuns”, scrie Malin Bot pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: