Video – Consilierul Olgutei Vasilescu, iesire de interlop in sedinta CL: „Vrei sa vin acum peste el? Hai, gata, am terminat!”

politica

Cristian Vasilcoiu, fost consilier de imagine al Liei Olguta Vasulescu, actual consilier local PSD in Craiova, a avut un comportament suburban in timpul sedintei Consiliului Local de joi. El a lasat de inteles ca este gata sa-l ia la bataie pe un consilier USR.

Vasilcoiu s-a rastit in termeni de mahala, specifici lumii interlope, catre consilierul USR Cosmin Teodorescu. In momentul in care acesta i-a solicitat sa se comporte civilizat, Vasilcoiu a racnit: „Nu vreau, ba, n-auzi ca nu vreau? Ce? Vrei sa vin acum peste el? Hai, gata, am terminat!”.

„Daca nu reusim sa colaboram probabil ca nu vom reusi sa atragem fonduri europene”, a incercat Teodorescu sa-i intoarca pe consilieri la subiectul sedintei.

„Ce fonduri sa atragi tu, ma? Atragi tu fonduri?”, a intervenit Vasilcoiu agresiv.

„Va rog sa fiti respectuos”, i s-a adresat un alt consilier.

„Ce faceti daca nu vreau sa fiu respectuos? Te-ai trezit tu sa-mi invoci mie numele, alta treaba n-ai avut”, a reactionat golaneste Vasilcoiu.

Dupa ce inregistrarea a devenit publica, Vasilcoiu i-a catalogat drept „fatalai” pe consilierii USR.

„Alo, fatalaii de la USR Craiova, vorba Danei Budeanu, nu mai trunchiati video cand va luati de PSD-isti, ii nominalizati, ii faceti vagabonzi, apoi va plangeti pe Fb ca va raspund la fel!

Pai chiar v-am vorbit frumos, pentru cat ati merita, v-am si domnit! Va pup, pa-pa!

P.S.: bine, fie, promit sa nu va spun la AUR, ca va dau aia cu posetele in cap!”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

Vasilcoiu are o relatie veche si stransa cu Lia Olguta Vasilescu, pe care a descris-o chiar el, inainte de alegerile locale.

„O cunosc pe Lia-Olguta Vasilescu din anul 2000, cand mi-a devenit primul sef din viata, la primul meu loc de munca, cotidianul Cuvantul Libertatii din Craiova.

Drumurile noastre profesionale s-au despartit pana in 2017, cand ne-am regasit la Ministerul Muncii si sunt legate si astazi, cand ocup functia de consilier al secretarului Camerei Deputatilor, Lia-Olguta Vasilescu.

Sunt nascut si crescut in Craiova, am lucrat in presa locala, dar si in presa centrala, la ziare precum Jurnalul National, Gardianul, Adevarul, Evenimentul zilei, Libertatea si la televiziuni precum Realitatea TV, B1 TV si Digi 24.

Cunoscand toate proiectele realizate de primarul Lia-Olguta Vasilescu in mandatele anterioare, dar si pe cele pe care si le propune in viitorul mandat, revin la Craiova si ma alatur celei mai bune echipe de candidati la Consiliul Local, care, #cusiguranta, va castiga”, scria Vasilcoiu pe Facebook in august 2020.

Mai mult despre:

Comentarii: