news

Video, cum a fost tratat un infectat in spitalul Resita: „M-o inchis aici, unde imi fac eu nevoile? Mi-o lasat o sticla de apa taiata”

Tanarul din Resita care este infectat cu coronavirus a fost inchis, initial, intr-o incapere a spitalului judetean in care erau paturi murdare si in care nu se afla toaleta. 

Tanarul a sunat luni dimineata la 112 si a anuntay ca este posibil sa fie infectat. El spune ca intial a fost „luat la misto”. Dupa ce a ajuns la spital, tanarul a fost inchis intr-o incapere numita „izolator”.  El a filmat acest loc, pentru a arata in ce conditii este nevoit sa stea.

„Eu sunt inchis aici, unde imi fac eu nevoile? M-o sunat si mi-o zis ca mi-o lasat o sticla de apa, sa imi fac nevoile in sticla de apa taiata. Bataie de joc, in anul 2020 se intampla asta in Romania”, a spus tanarul in inregistrarea video.

Analizele au confirmat ca este infectat cu coronavirus. El a fost transferat, marti seara, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita la Spitalul „Victor Babes” din Timisoara.

Sotia barbatului in cauza a spus ca s-a intalnit cu o persoana care se vazuse cu o alta persoana ce a fost in contact cu o alta, infectata cu coronavirus.

Sotia pacientului este in acest moment izolata la domiciliu, conform protocolului, si este asimptomatica. „De asemenea, se va demara si ancheta in ceea ce priveste contactii”, a declarat purtatorul de cuvant al DSP Caras-Severin, Daniel Botgros.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Bataie generala in Seica Mare (Sibiu), a fost nevoie de interventia mascatilor. Trei barbati au ajuns la spital

Trei barbati cu varste de 17, 19 si 35 de ani au ajuns la spital…

10 minute ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

40 de minute ago

Blue Origin, a lui Jaff Bezos, a trimis sase turisti in spatiu. 10 minute de zbor, dupa doi ani de pauza

Sase turisti "spatiali" au ajuns, pentru scurt timp, in spatiu la bordul rachetei New Shepard,…

O oră ago

Primar PSD din Gorj, dupa ce a lovit o femeie cu masina si a fugit: „Eu sunt bine”. Primarul este fan al Moscovei

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Paiusi, este cercetat de politisti dupa ce, duminica, a acrosat…

2 ore ago