VIDEO. Dovada ca Jandarmeria e pusa sa faca politia gandirii. Amenzi pentru opiniile de pe Facebook impotriva coruptilor

opinii

S-a intamplat sambata seara, in tipul protestului #REZIST. Jandarmeria recunoaste, oficial, ca face politie politica. Astazi impotriva unui jurnalist. Maine impotriva oricui il critica pe Dragnea sau pe alti corupti pe retele sociale. Revoltator este ca aceeasi institutie, Jandarmeria Romana, nu aplica legea celor care injura, arata semne obscene si ameninta in spatiul public protestatarii #rezist.


VIDEO. Jandarmul-sef ameninta ca sunt urmarite postarile de pe Facebook si amendate. Este oficial recunoscuta politia gandirii.Jandarmeria face doar politia gandirii, adica politie politica

Vineri seara, un individ cu un bolid de lux Audi, cu numarul IF 65 RMS, a injurat, a amenintat si a aratat semne obscene protestatarilor #rezist, chiar in timp ce se intona imnul national in Piata Victoriei. Jandarmii nu au facut nimic, desi legea de organizare si functionare a Jandarmeriei ii obliga sa legitimeze persoanele care comit contraventii sau infractiuni.

Provocarea de scandal este contraventie, adresarea de injurii este contraventie, amenintarea este infractiune, impreuna toate acestea sunt infractiunea de tulburare a ordinii si linistii publice. Cu toate acestea, jandramii din Piata Victoriei nu au facut absolut nimic impotriva smecherului cu bolid de lux care agresa verbal protestatarii, in timp ce acestia intonau imnul national.

Sambata am inregistrat un editorial despre modul cum este folosita Jandarmeria Romana de catre infractorul-sef al PSD, Liviu Dragnea, chiar langa dispozitivul de jandarmi care supravegheaza protestul din Piata Victoriei.

Nu am vorbit tare ca sa tulbur linistea publica, nu am blocat vreo cale de comunicatie. Nu am comis nicio contraventie sau infractiune, conditie stric necesara pentru ca Jandarmeria sa te poata legitima si apoi sanctiona. Cu toate acestea, am fost imediat legitimat si chiar amenintat cu ceva extrem de grav.


EDITORIAL VIDEO: PSD merge inainte cu legile lui Toader care scapa marii corupti de inchisoare si confiscarea averilor.Jandarm: Ne uitam pe Facebook sa vedem ce ati spus si va amendam

Explicatia jandarmului care m-a legitimat pentru ca am inregistrat un editorial video in Piata Victoriei este recunoasterea oficiala ca Jandarmeria Romana face politia opiniilor exprimate pe retele sociale si ca ameninta cu amenzi.

Seful dispozitivului de jandarmi, un capitan caruia nu i-am retinut numele, a spus explicit ca verifica editorialul meu, pe Facebook si ca ma va amenda daca gaseste acolo anumite idei. Este exact ceea ce a spus si un alt jandarm in Piata Constitutiei, unde cei care erau acolo cu drapele au fost legitimati si vor fi amendati pentru ca ”promoveaza anumite idei”.

Ideile pe care le promovau ei sunt ca nu e normal ca niste corupti sa isi faca singuri legi pentr a scapa de puscarie, ca nu e normal ca un infractor sa ocupe o functie publica si sa controleze Parlamentul sau Guvernul.

Acestea sunt ideile pe care Jandarmeria recunoaste oficial ca le urmareste si pe retele sociale.
O incalcare grava a constitutiei

PSD a decis, la Comitetul Executiv de sambata, 29 septembrie 2017, ca va trece legile Justitiei prin Parlament. Dragnea le-a impus sa-si asume asta, in ciuda avizului negativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Este un pachet de legi infinit mai grav decat OUG 13. Practic se stopeaza lupta impotriva coruptilor si Justitia se subordoneaza politicienilor, ca in regimul Nastase. Romania aluneca tot mai repede catre dictatura coruptilor.

Presa e aproape toata cu pumnul in gura si putinele voci critice sunt agresate cu amenzi uriase, cum e cazul lui Rares Bogdan.

Jandarmeria incepe politia gandirii pe Facebook. Asta echivaleaza cu dictatura, dincolo de incalcarea grava a constitutiei care garanteaza libertatea de exprimare.

Am ajuns ca in Turcia, sa te caute Jandarmeria daca indraznesti sa ii critici pe Facebook. Este un abuz grav la libertatea de exprimare a tuturor si ei recunosc ca urmaresc opiniile pe care le exprimam.

Au murit oameni in 1989 ca sa ne putem exprima liber si acum vor sa ne ia si asta, dupa ce au furat tot ce puteau sa fure: fabrici, insule, bucati din Dunare, paduri, munti, sate intregi.

„Libertatea cuvantului ne apartine noua si nimic nu poate sa o ingradeasca, daca noi nu vrem asta”

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: