Video – Militari din Coreea de Nord plang cand afla de la sora lui Kim Jong-Un ca „iubitul conducator” si-a pierdut gustul si mirosul

externe

Noi imagini halucinante din Coreea de Nord. Numerosi membri ai legislativului de la Phenian au izbucnit in plans in timp ce sora lui Kim Jong-Un relata cum acesta si-a pierdut simtul gustului si al mirosului in perioada in care a fost infectat cu Covid-19.

Printre cei care plangeau se aflau si numerosi comandanti militari.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a anuntat miercuri victoria in batalia pentru eradicarea noului coronavirus in cadrul unei reuniuni nationale privind masurile pentru combaterea epidemiei, care a avut loc la Phenian, a relatat joi media de stat.

Kim a declarat, potrivit presei, ca actiunile impotriva virusului s-au incheiat, dar Coreea de Nord trebuie sa ramana vigilenta si sa monitorizeze in mod eficient regiunile de granita.

Coreea de Nord nu a raportat niciun caz de imbolnavire sau cazuri suspecte legate de epidemie in ultimele aproape doua saptamani.

Este neclar cate infectari cu COVID-19 s-au inregistrat in total in aceasta tara.

Coreea de Nord, o tara izolata pe plan international, a confirmat pentru prima data infectari cu noul coronavirus la mijlocul lunii mai, cand a anuntat ca se confrunta cu o urgenta epidemiologica.

Ulterior, s-a referit la ”cazuri de febra”. Potrivit bilanturilor realizate de autoritatile nord-coreene, aproape 4,8 milioane de astfel de cazuri au fost inregistrate de la sfarsitul lui aprilie. S-a inregistrat un numar de 74 de decese.

Expertii estimeaza ca in Coreea de Nord nu exista suficiente capacitati de testare. Cu toate acestea, autoritatile au declarat ca au trimis imediat echipe ”mobile anti-epidemice” in acele regiuni unde s-au inregistrat cazuri de febra pentru efectuarea testelor PCR si a testelor de anticorpi in scopul determinarii cauzei simptomelor.

Comentarii: