Video – Momentul in care infractorul o ia razna. Dragnea, catre Marian Ceausescu: „La puscarie sa mergi tu, securila”

politica

Liviu Dragnea versus Marian Ceausescu.

Liviu Dragnea a fost huiduit de catre un protestatar, dupa ce a iesit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019. Protestatarul scanda „la puscarie!”, la care liderul PSD a raspuns direct: „La puscarie sa mergi tu, securila”.

„Cati bani ai furat? (…) La puscarie”, sunt mesajele pe care un protestatar le-a strigat, atunci cand Liviu Dragnea a iesit, miercuri seara, de la discutiile cu primarii de municipii.

„La puscarie sa mergi tu, securila! Direct!”, a fost raspunsul liderului PSD.

Protestatarul a continuat, spunandu-i lui Dragnea: „O sa mergem impreuna!”.

Cel care a mers sa il huiduie pe liderul PSD este Marian Ceausescu, acelasi care l-a urmarit in trafic pe Eugen Nicolicea, a mers acasa la Florin Iordache si, impreuna cu alti protestatari #rezist, a lipit afise pe garajul parlamentarului.

Marian Morosanu, poreclit „Ceausescu” este unul dintre cei mai activi membri ai miscarii #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate in Bucuresti impotriva partidului de guvernamant. Acesta sustine ca este victima a Revolutiei din 1989 si spune ca a fost impuscat in picior, in timp ce protesta in Piata Universitatii din Bucuresti.

Liviu Dragnea a participat la sedinta Asociatiei Municipilor din Romania unde au avut loc discutii despre buget. La intalnire a participat si Gabriela Firea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: