VIDEO Momentul in care propagandistul rus Vladlen Tatarski este aruncat in aer

externe

In imaginile de mai jos a fost surprins momentul exploziei din cafeneaua din Sankt Petersburg, respectiv ultimele secunde din viata propagandistului Vladlen Tatarski (Maxim Fomin).

Pe 2 aprilie, in jurul orei 19.00, o explozie a zguduit Street Bar din Sankt Petersburg. Potrivit presei locale Fontanka, acest local ii apartinea lui Evgheni Prigojin; mai recent, barul a devenit un loc de intalnire al clubului de discutii Cyber Z Front.

Popularul blogger pro-rus Vladen Tatarski, care detinea un canal Telegram cu peste 500.000 de abonati, tinea un discurs acolo in ziua exploziei. Sala era plina. Singurul care a fost ucis de explozie a fost chiar „corespondentul de razboi”.

In inregistrare, Tatarski pune un bust pe care il primise cadoou inapoi in cutie, un ascultatorul pune o intrebare despre distrugerea podurilor din Ucraina, iar in acel moment are loc o explozie.

Atentie! Imagini cu impact emotional mare!

Cel putin 32 de persoane au fost ranite, dintre care 24 au fost spitalizate, 10 fiind in stare critica, potrivit Ministerului rus al Sanatatii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: