externe

(Video) Putin, la slujba de Inviere. A vrut sa para linistit, dar gesturile l-au tradat ca fierbe de furie

Presedintele rus Vladimir Putin a participat duminica dimineata la slujba de Inviere oficiata de patriarhul Kirill la Catedrala Mantuitorul din Moscova, in timp ce bombele rusesti picau asupra mai multor regiuni din Ucraina.

Scott Rose de la Bloomberg a remarcat ca in imaginile aparute in spatiul public se poate observa cum Putin nu-si controleaza mimica, face tot felul de grimase si isi musca nervos buza.

Avand in vedere ca razboiul sau a intrat azi in a 60-a zi si tot nu a inregistrat vreo mare victorie, nervozitatea lui Putin este tot mai mare.

Putin a stat alaturi de Serghei Sobianin, primarul Moscovei. Putin a tinut in mana o lumanare aprinsa, insa parea sa aiba probleme sa o tina dreapta.

Si-a facut cruce de mai multe ori pe parcursul slujbei si a raspuns alaturi de ceilalti „Adevarat a Inviat”, cand Kirill a spus „Hristos a Inviat”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Rusia a descoperit vaste rezerve de petrol si gaze in Antarctica Britanica. Un motiv de conflict major intre Rusia si Occident se iveste la orizont

Rusia a descoperit vaste rezerve de petrol si gaze in Antarctica, in mare parte in…

18 minute ago

Roberta Metsola ii incurajeaza pe protestatarii din Georgia: „Tbilisi, va auzim! Va vedem! Georgienii de pe strazi viseaza la Europa”

Presedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a transmis marti un mesaj de incurajare catre miile de…

2 ore ago

A doua invazie a Rusiei este mult mai rea decat cea din februarie 2022. Marturii ale refugiatilor din regiunea Harkov – Video

Noua ofensiva rusa in regiunea ucraineana Harkov a fortat peste 6.000 de persoane sa evacueze…

2 ore ago

Peste 300 de securisti si turnatori au certificate de revolutionar. Lista cu numele acestora

Peste 300 de securisti sau de colaboratori ai Securitatii, declarati definitiv de instante, beneficiaza de…

2 ore ago

10 ani fara carnet pentru soferii care sunt prinsi bauti sau drogati la volan. Legea a fost adoptata, merge la promulgare la presedintele Romaniei

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege referitor la prevenirea si combaterea…

3 ore ago