actualitate

(Video) Salt cu parasuta in Catedrala Mantuirii Neamului. Patriarhia vrea sa-l vada pe faptas in mainile politiei

Un filmulet cu un barbat care sare cu parasuta in interiorul Catedralei Mantuirii Neamului a fost publicat zilele acestea pe internet si s-a viralizat rapid.

Astfel au fost alertate si serviciile de paza si supraveghere de la santierul Catedralei Nationale din Capitala, care au facut verificari.

Potrivit Departamentului de Coordonare a lucrarilor de santier de la Catedrala Nationala, „in urma verificarilor efectuate pana in acest moment pe santierul Catedralei Nationale, s-a constatat ca persoana care a efectuat un salt cu parasuta in interiorul acesteia a patruns acolo in mod total fraudulos, intrand intr-un sector foarte greu accesibil din punct de vedere logistic si administrativ, dupa incheierea programului de lucru din ziua respectiva”.

Conform estimarilor rezultate din analiza imaginilor publicate, in care se pot observa detalii legate de evolutia santierului interior, intamplarea a avut loc anul trecut, in perioada verii.

Echipele coordonatoare ale santierului Catedralei Nationale au sesizat serviciile de paza si supraveghere, care efectueaza verificari ale bazelor de date existente privind intervalul de timp identificat, atat pentru spatiul interior, cat si exterior al Catedralei.

„Mentionam ca incidentul reprezinta o fapta frauduloasa, comisa in mod abuziv si fara nicio implicare din partea celor care lucreaza in acest santier. Avand in vedere gradul ridicat de risc al incidentului, echipa coordonatoare de la Catedrala Nationala va solicita sprijinul autoritatilor competente care sunt in masura sa efectueze o ancheta adecvata in vederea depistarii persoanei respective”, precizeaza sursa citata, potrivit Agerpres.

Potrivit unor informatii din presa, un barbat a sarit cu parasuta din turla Catedralei Neamului, in interiorul lacasului, videoclipul, postat recent pe YouTube, devenind viral pe retelele sociale.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

BREAKING Clotilde Armand, trimisa in judecata chiar in ziua in care si-a depus candidatura. Acuzatiile procurorilor si reactia primarului Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisa joi in judecata de procurori, la putin…

3 ore ago

Au zburat palele cabaretului Moulin Rouge, faimos obiectiv turistic al Parisului – Video

Palele morii de vant Moulin Rouge, unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Paris,…

47 de minute ago

Vlad Voiculescu, acuzatii dure la adresa DNA: „Atacuri murdare la adresa unor doamne curajoase care au increderea oamenilor”

Vlad Voiculescu a avut, joi, o reactie dura dupa ce procurorii au trimis-o pe Clotilde…

37 de minute ago

Au fost pusi sub acuzare Petre Roman si Voican Voiculescu in Dosarul Mineriadei. Iliescu va fi audiat, vineri, la domiciliu

Parchetul General a anuntat oficial, joi, punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman si…

O oră ago

Surse: Ciolacu s-a intalnit cu Dan Voiculescu de mai multe ori in ultimele zile. Presiuni pentru ca Piedone sa fie retras in favoarea lui Firea

Premierul PSD Marcel Ciolacu s-a intalnit de cateva ori, in aceste zile, cu Dan Voiculescu…

3 ore ago