Video, soferul lui Liviu Dragnea i-a amenintat pe protestatari in fata Curtii Supreme. Insa, surpriza, acestia l-au pus la punct

news

Inainte de sosirea interlopilor la Curtea Suprema, adusi de Codrin Stefanescu, primul care s-a manifestat agresiv fata de protestatari a fost soferul lui Liviu Dragnea. Insa protestatarii nu s-au lasat intimidati.

Cu o atitudine sfidatoare, soferul a incercat sa-i provoace pe protestatari. Acestia nu s-au lasat indimidati, mai mult, i-au cerut sa isi culeaga de pe jos mucurile de tigari.

Malin Bot afirma ca soferul l-a injurat si l-a amenintat.

„Soferul lui Dragnea care m-a injurat in fata Curtii Supreme si in interior, in sala de judecata mi-a spus explicit: ‘O sa vezi tu ce patesti, esti terminat. Te-a lasat Dragnea fara emisiune si te-a dat afara de la ziar, acum o sa patesti si altele’.

Ei nu au stiut ca eu informasem Jandarmeria si tot ce au facut, toate persoanele agresive, au fost monitorizate. Dupa fiecare amenintare sau insulta am mers la jandarmi si i-am informat. Totul este minutios documentat de Jandarmerie.
Cand soferul lui Dragnea a venit la mine, sa ma injure, in fata ICCJ, jandarmul operator filma deja.  Indiferent de decizia conducerii Jandarmeriei, daca face publice sau nu toate imaginile cu acesti interlopi, eu am facut o plangere penala la Sectia 6 pentru doua infractiuni in care am indicat ca la Jandarmerie sunt multe imagini. Toate aceste imagini sunt probe si un procuror le va lua de la Jandarmerie, indiferent ce dispune Carmen Dan, secretara lui Dragnea. Daca ei sterg imaginile, e infractiune si mai grava si cred ca nimeni nu merge la puscarie pentru Dragnea, din Jandarmerie.

In ele se vede clar ca interlopii au fost adusi de Codrin Stefanescu, se vede cum a venit Codrin Stefanescu de mai multe ori la mine sa ma provoace, se vad imbrancelile si loviturile. Este imposibil sa nu fie gasiti vinovati acesti interlopi.

Dincolo de asta, pentru ca am fost amenintat direct de soferul lui Dragnea voi depune o plangere la Parchet pentru infractiunea de amenintare”, a scris Malin Bot pe Facebook.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: