VIDEO terifiant. LUBITZ rade, in timp ce PILOTEAZA un avion

news

Imagini cu copilotul ucigas, Andreas Lubitz, in timp ce invata sa zboare au fost date publicitatii astazi de presa internationala.

In film se poate auzi cum Andreas Lubitz rade si se bucura de manevrele pe care le face cu avionul. Inregistrarea este de acum zece ai.

Sambata, cotidianul german a publicat un interviu cu o insotitoare de bord prezentata ca fiind fosta iubita a lui Lubitz, care consolideaza ipoteza potrivit careia tanarul copilot suferea de probleme psihice. Femeia afirma ca, atunci cand a aflat despre catastrofa, i-a revenit in memorie o fraza a copilotului: „Intr-o zi, voi face ceva care va schimba tot sistemul, si toata lumea imi va afla numele si isi va aminti de el”. Ea sustine ca daca Andreas Lubitz a facut acest lucru, atunci explicatia este ca el „a inteles ca din cauza problemelor sale de sanatate marele lui vis de a lucra la Lufthansa in calitate de comandant de bord si pilot de lung curier era practic imposibil”.

Un alt cotidian german, Welt am Sonntag, a afirmat ca anchetatorii au descoperit la domiciliul lui Lubitz „numeroase medicamente” pentru tratarea „bolilor psihice”. Tanarul, care suferea de o „depresie grava”, era urmarit de „mai multi neurologi si psihiatri”.

Vineri, Parchetul din Dusseldorf a declarat ca au fost gasite concedii medicale rupte de Andreas Lubitz. Nicio scrisoare de adio care sa dezvaluie un act premeditat nu a fost insa gasita. Potrivit Bild si New York Times, tanarul suferea in plus de probleme de vedere, care ar fi pus sub semnul intrebarii capacitatea sa de a pilota avioane.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: